Pages

Thursday, October 6, 2011

The universe may not always play fair, but at least it's got a hell of a sense of humor.

Eelmise nädala teisipäev ja nädalavahetus sai hobuse seljas istutud taaskord.

Grenadaga laupäeval tuli jube tore idee sadulatta hüpata. Üsna tore oli, kuigi hobune oli öösel sees olnud ja energiat oli omajagu palju. Midagi väga kohutavat ei olnud. Hüpe ise oli üsna mõnus, aga peale hüpet sai hobune üsna hästi aru, et ega minul seal tasakaalu ei ole korralikult ja võttis hoo tätisa ülesse. Ühesõnaga tagasisaamine oli probleemiks, sest ma ei olnud seljas korralikult tasakaalus.
Teisipäev ja reede. Reedel oli julmalt hea. Tõsiselt edasiliikuv ja mõnus. Meeldis.
Pühapäeval tahtsin ise lõdvestamisega tegeleda ja tegelesime veidi. Traavis tuli eriti mõnusalt. Jooksis tõsiselt hästi ja kergelt, aga samas säilitas edasiliikuvuse ja seljas oli hea olla. Sammus tegin painutamist ja vahele jälle lõdvestamist palju. Mulle meeldis. Galopis väga ei lasknud, sest laupäevane sadulatta jooksmine oli hobusel väga värskelt meels ja sõitsime rahulikku galoppi. Aga hea oli.

Kamforaga sai laupäeval kordetatud ja liikus kenasti. Traavis saime sammud rahulikuks ja kenasti kontrollitavaks ja sammus liikus ka kenasti. Galopi jooksmist ei esinenud.
Pühapäeval jõudsime 10 minutit kordet teha. Aga väga korralikud 10 minutit olid. Siis tuli avastus, et märad on otsustanud oma karjamaalt lahkuda ja sai neid taga aetud.

Kaliifi tõin tagant karjamaalt ette. Leidis et teepeal on kurjad õhupallid ja keksis väga aktiivselt =)

No comments:

Post a Comment