Pages

Saturday, August 17, 2013

Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or to lose.

Nonii If sai paar nädalat puhata, mina ka. Ja siis tegime kolm päeva trenni. Esmaspäev ta jauras ja oli ütlemata kohev ja vastu tegemistele. Galopitõsted olid keerulised. Muidu jooksis küll kenasti kontaktis, lihtsalt selline mittetöötamise tuju oli.

Teisipäeval parem, lõppu hüppasime 9 takistusest 60cm parkuuri ja kõikidest takistustest saime ühe katsega üle. Kuigi sealt üle minek oli hobusele lihtsalt veidi kõrgema sammu võtmine.

Kolmapäeval kiusasin ise rohkem ja mulle see trenn täitsa meeldis. Neid hetki, kus ta tõsiselt hea ja aktiivne tundus oli palju, palju. Lasin tal traavis veidi joosta ka, et ta kohe tõsiselt jookseks. Alguses tahtis galopile üle minna üsna mitmel korral, lõpuks hakkas rohkem tempot ja sammu pikkust ikka tulema.

Bazilika oli esmaspeäval kordel. Jooksis kenasti rahulikult. Siis läksin kõhuli selga ja sama targalt saatis ta mu suurte hüpetega sealt uuesti maha. Laamendas natukene. Panin ta korraks veel uuesti kordele ja hüppasin sadula kõrval pärast pikalt. Lõpuks lasi pinge maha ja lasi turjalt katsuda. Lõpetasin sellega ära.


Reedel käisin "ponipoisi" juures. Tegime kordet niimoodi kergelt. Vaatasin rohkem kuidas ta minusse suhtub ja suhtleb. Suhtles küll =) Kordet tajub väga kenasti.

2 comments:

  1. Ohoo kes see "ponipoiss" on :D?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üks lahe nelja-aastane sporthobune, kes on vot täpselt 175cm kõrge poni =)

      Delete