Pages

Saturday, August 22, 2009

Üks pikka ja väsitav nädal.

Terve nädal sai Melluga asju aetud ja jamatud. Esmaspäeval olime jõudnud niikaugele, et kolmap pidime talli vaatama minema, aga siis lükati Mellul kooli teooriaeksam kolmapäevale ja see jäi ära. Terve nädala alguse tuupis endale liiklusteste pähe ja see tuli kasuks. Läbi sai!!! Õnnitlused veelkord. Siis tahtsime neljapeval Laeva jõuda, aga ma olin suutnud vale numbri maha kirjutada, seega helistas Mellu väga rõõmsalt valel numbril.
Reedel siis jõudsime lõpuks Adosse kah. Kuna otsus tuli suhteliselt äkitselt ja hommikul vara siis läksime häälega. Nalja sai :) Õnneks viidi meid Laeva keskusesse ja sealt leidsime juba ise õige tee (Triinu abiga siiski natuke).
Tall jättis väga hea mulje. Triin on ise kunagi Kobratus sõitnud, seega sai natuke sellel teemal ka räägitud. Ühesõnaga nüüd on asi 100% Marises. Õigemini kui Renna tuleb Tartusse siis saab Plastika "koju" tagasi. Ta on Ados varem elanud mingi aeg. Oma finants seisud saime kah Melluga korda, seega on ainult vaja lepingud ära teha ja septembris siis teistkorda sellels aastal kolima hakata. Natuke pildistasime hobuseid kah Ados, et kui keegi kunagi tahab siis topin siia pildid ka ülesse.
Nüüd on ainuke jama, et vaja Kavildast asjad ära tuua, aga mina olen esmaspäevast reedeni tööl. Seega läheb Mel. Tal kaks trenni ette ka veel makstud, et peab nagunii minema.
Et siis sügisest loodetavasti saab taaskord hakata trenni tegema.

No comments:

Post a Comment