Pages

Saturday, June 8, 2013

I have learned to use the word 'impossible' with the greatest caution.

Panile Ifile reedel oliivid suhu. Ei klappinud. Eriti andis galopis tunda kui oli vaja poolpeatustega tegeleda enne jalavahetust ja pöördeid. Viskas ennast igale poole. Seni, kuni käsi kenasti paigal oli suutis veel leppida, aga veidi tugevama kontakti korral hakkas vehkima. Muus osas lasin veidi liiga kergelt vertikaali taha. Tahaks eest tõstmist. Palju asju tahaks eksole =)

Vahetasime suulise tagasi siiski. Laupäeval ja esmaspäeval hüppasime. Üsna raske. If hüppab väga kenasti. Tõsiselt kergelt läheb kõigest üle ja silm ka väga ei pilgu. Aga see liikumine on keeruline. Vahepeal sureb täitsa välja. Tahab võhmatrenne saada.

Aga muidu käisin veel sadulatta korra ja tavatrennides on ta vaatamata palavusele eriti kenasti liikunud ja galopp on vasakule kohati parem. Ta on kenasti vormis ja lihases, et ennast kanda, aga tahab surkimist ja tagant surumist. Vastasel juhul on ju tunduvalt kergem madalamalt joosta. Aga mulle ta hetkel meeldib. Läheme teeme oma esimesed välivõistlused ka peatselt Pärnas. Tori karika I etapp 80 ja 90 parkuurid.


Pandat käisin vaatamas. Mära on üsna ilus. Hästi mõnusa kerge ehitusega ja selline rahulik. Väikeste usteavadega on arvatavasti mingi trauma olnud, sest sealt põeb veidikene läbi käia.
Õlad on tal korras. Aga suure tõenäosusega on laminiit. Hetkel oli kergelt veel käiguvahe näha, aga Heli ütles, et kui esimese rohelise peale sai siis lõi kohe välja. Sellega hakkame nüüd korralikult tegelema ja annab  lootust, et suurema osa aastast on ta kergelt sõidetav. Taani vet. mainis, et tiinusega võib kõvasti kergemaks minna ja heal juhul välja ravida. Hormoonid ja selline värk. Mnjah...oleks, et mära siis indleks. Aga ta vaatab täkku väga tuima näoga lihtsalt. Nädala proovime veel. Siis vast laseb ta üle kontrollida =)


No comments:

Post a Comment