Pages

Monday, January 4, 2010

2. jaanuar 2010

Palju õnne Artile 5 aastaseks saamise puhul (y). Ametlikult pidutseme 26. aprillil siiski.

Väljas oli -28C* kui autosse istusin. Brr...missugune idioot läheb trenni, peale minu. Tegelt suht palju oli isegi rahvast.
Platsil saab isegi täitsa sõita normaalselt. Ma juba ette põdsein, et ta täna jälle selline kange ja nii. Eks see mõjus suht. Muidu sammus oli lahtine ja hea. Lõdvestas ennast vähemalt korralikult lõpuks. Mega tööd ei teinud kah sammus eriti. Paar volti ja niisama säärtele keeramist, mis kõik olid hääd. Muidu tegime esiotsapööret edasi ja tuleb sealt isegi midagi omamoodi õiget asja. Traavis oli nii ja naa. Kergendades oli muidu hea ja tegelesin alguses alla lõdvestamisega, mis muidu on selline logisev jura, aga täna täitsa ok. Aga tagant on teda kuidagi totaalselt raske käima saada millegipärast (hiljem leidsin põhjuse). Kergendades veel tuleb eest kergeks, aga täis-, poolistakus ei funka üldse enam eriti. Keeruline ülesanne=lihtne seletus. Sadul käis turjale, mille avastades kohe jalutama ja lõpetasime tänaseks ära. Homme saab uue sadula topitud selga talle.
Sees heinad ette. Tekki ei pannud, kuna trenn oli iseenesest kerge olnud talle siiski. Seni kuni süüa oli võttis asja rahulikult, aga siis viskas üle, kuna lähim ruun oli teises talliotsas ja hakkas laamendma vaikselt. Lollitasime niisama tallivahel edasi. Jooksime, keerutasime ja olime niisama ilusad. Lõpuks sai selle energia välja temast.
Õhtul käisin paar korda niisama kiusamas teda. Võttis kogu krempli täitsa rahulikult vastu. Keaga(?) käisime korra veel kahekesi seljas ja kõõlusin üksi natukene veel seal.
Ööseks tallis :)

No comments:

Post a Comment