Pages

Friday, November 26, 2010

Lumega väljas (Vorbuse)

Melluga ikka jälle tallipoole.
Geisha ja Karmeelia lasime kahekesi esimestena välja. Karmeelial oli absoluutselt savi, et võõras hobune ja nii. Juba kaks päeva kõrvalboksis istunud. Vahet ju pole. Natukene liigutasid ennast, aga mitte väga aktiivselt.
Järgmine oli Rudy. Siis sai juba jooksusamme näha. Karmeelia tunnistas esimest kroda oma varssa. Pooleteise aastane juba küll. Igatahes tegi Geishale nägusid.
Annu oli viimane ja tema pani küll padavai G. juurde. Natukene jooksid. Siis jäi G. üksi seisma.
Kui bokse hakkasime tegema siis igakord kui käruga välja sõitsime olid hobused asendit muutnud. Siiberdasid heinahunnikute vahet ja olid niisama ägedad. Karmeelia ja Geisha suutsid isegi koos ühest hunnikust süüa ja Annul ei olnud tema vastu seni midagi, kuni Geish talle otseselt küljealla ei roninud.
Nelja boksiga läks suhteliselt kiirelt + pluss uus allapanu ja hein ja oder jne. Lõpuks tõime sisse. Natukene mässaid seal ja Geish jooksis eemale. Aga läks Mellule vasti kenasti. Karmeelia esimesena siis G ja lõpuks Rudy, Annu. Loomad päris rahul siiski, et välja said üle kahe päeva. Liikuma. Nüüd hakkavadki käima päeval. Tundub, et ei tule probleeme uue hobusega seal.

Homme Iffu juurde :) Aga ta on ikkagi armas veel ja hetkel see kõige nunnum :D

No comments:

Post a Comment