Pages

Thursday, May 12, 2011

Any man who reads too much and uses his own brain too little falls into lazy habits of thinking.

Laisk olen =) Nagu aru saada on. Panen pilte siia lõppu palju seekord.

Gre ja Dallas on väga tublisti trenni teinud. Dallasega ainult hüppan hetkel, G. sõidab muidu. Grenadaga hüppasime laupäeval meie esimese 110 ära. Üldiselt läks jube põhja seekord hästi palju ja päästis mind rohkem seal. Aga ei võimas värk (Y)

Ifist niipalju pikemalt, et hüppasime veel 1 korra. Hea! Käisime esimest korda maastikul. Vahtis nagu metsaline. Käituda tahtis ka nagu metsaline, aga suutis ennast kontrollida. Jänest ja kurge nägime. Aive sõitis meist autoga mööda ja siis läks küll paanikaks hobusel all, sest et auto taga oli käru. Metsas siiberdasime ja seal poiss hea. Galopis jooksis küll ja üldse oli kõvasti erksam ja elavam kui platsil, mis ei tohiks nagu üldse üllatada. Ja siis ohjamist olen teinud talle ja topeltkordet proovisime. Ikka hea , ikka hea. Ohjamise puhul traavis proovib seljataha vahtida aga muidu väga viis.

Kandiaga olen kaks kroda paltsil näituseks harjutamas käinud. Mõistusega mära on. Ei mõtle üle asju ja lihtne. Eile muidugi jalgade hoidmise ajal sain endale sinika, sest hobune hakkas ringi siiberdama jubedalt. Aga üldiselt temaga vast ei teki probleeme.
















1 comment:

  1. liis minul on kõgemate takistuste pildid :D kunagi tõmban japjap

    ReplyDelete