Pages

Wednesday, May 18, 2011

There are three types of people in this world: those who make things happen, those who watch things happen and those who wonder what happened.

Esmaspäeval juhtus selline jube kole lugu, et ilm oli täiesti kohtuavalt jube!
Ja selle jubeda ilmaga suutsin ma kogu oma muffinikarjaga Kertu juurde jõuda ja sealt edasi talli.
Palju õnne mulle!!! Kuidagi väga vanaks hakkan jääma =)

Aga Grenadal oli õues vist täitsa külm olnud, sest sisse tuues värises. Kasutasin Kristiinat ära ja laenasin tema tekki.
Sõita oli ikka super! Hobune oli kerge ja eest pehme ja igatepidi toimiv. Hüppasime nagu tavaliselt ikka esmaspäeviti. Veidi kindlamalt tundsin ennast kui eelmine kord. Ju siis oli endal tookord halb päev.
Parkuuris kasti tõrkusime - pinnas ei olnud seal kõige toredam ja liiga kokku võtsin hobuse. Uuesti läksime laisin rohkem lahtiselt minna ja läks kenasti üle. Kõik muu oli superlux nagu alati.
Helina tegi ka oma esimesed hüpped seal seljas ja kui nüüd keegi oma autot meile laenab siis läheme laupäeval ECUsse. Või kui keegi soovib Grenada oma treileripeale mahutada. Ootan õhtut, et need asjad selguksid.

If oli karjamaal kordel 10 minutit. Arvas, et see ei ole üldse tore tegevus, sest teised said süüa ja ringi jalutada. Ühesõnaga mängis mäkra, aga saime hakkama.


Eile sõitisn/tegelsin ainult Grenadaga. Ütlemata hea taaskord. Aga võibolla võtan liiga palju kokku teda viimaselajal. Seepärast lasin galopis enne tagasivõtmist korraks pikaks ka. Palju sai tehtud ja ma hetkel ei viitis üldse kirjutada.

Jubedalt ebasisutihe tekst tuli...

No comments:

Post a Comment