Pages

Monday, May 16, 2011

Practice does not make perfect. Only perfect practice makes perfect.

Elame oleme ikka olemas.
Võistlustele ei läinud, sest transpordiga läks seekord siis nii nagu läks. Jäi veidi hiljapeale kogu see asi, mis tuli lõpuks.
Hobused on ikka veel head ja toredad ja tublid. Eriti positiivselt olin eile meelestatud päeva lõpuks. Nii If kui Gre olid fantast head.

If hüppas kolmandat korda. Aga terve trenn oli hästi sisutihe, et tekiks see harjumus mulle keskenduda ja mind kuulata. Ringa ütles, et tegelikult täitsa normaalne, et temavanune hobune veel ei ole 100% terve trenn minule pühendunud. Eks me püüdleme selle poole tasapisi, aga no eile oli siiski üllatavalt hea. Hobune hakkas vaikselt nagu ootama, et mis nüüd tuleb ja mis ikka saab. Iga kord kui poolpeatus tuli tekkis selline hetkeline "moment" kus ta tõesti ootas, et mis harjutus nüüd tuleb ja see oli hea tunne. Kaheksat sõitsime piaklt, pikalt - tõi ennast eest madalamaks ja nina veidikene sissepoole ja muutus üleüldiselt heaks. Erinevalt eelnevast päevast oli hobune kontrolli all ja ei tulnud mõttele, et ta on karjamaal järsku taaskord täkuks hakanud.
Hüppamine oli esimese poole peal veidikene kehvem. Ju ei istunud teesulud meile. Väga tugevalt üritas ennast mööda vingerdada. Tegime esimesi hüppeid galopis ka. Lõppu tulime 2x okserit (ikka selline pisikene ja nunnu oli) ja need olid ikka täitsa kohe väga palju hüpete moodi. Hea, pehme, kerge. Mõistusgea hobune on.

Grenadaga laupäevane hüppamine oli hea, Dallasega ka oli hea. Ütleme, et Dallasega oli seekord parem isegi, sest Grega ei tajunud ise eriti palju millegipärast. Jäi veidi lappama minu jaoks see asi. Kea hüppas ka prooviks ja oli täitsa tore, aga siis ta otsustas, et sealt võiks alla ka pudeneda. Pärast pisikest pausi ronis siiski selga tagasi ja läks kenasti edasi. Üldse oli väga palju maaühendusi laupäeval.


Gre eile...noh...jah... Tuletas meelde, et miks ta mulle ikka meeletult meeldib. Ühesõnaga midaiganes see Kea ei teinud talle, hobune oli nii fantast, et kohe oli. Tähendab, et Kea peab hakkama seal rohkem seljas olema =) Kõik oli nii paigas ja klappis ja üldse oli meeletult hea. Helina sõitis Kidtiga vist sama õndsa näoga kui mina. Ma olin seljas tõsiselt eufoorias vahepeal vist. Selliste trennide kohta ei oska midagi kirjutadagi. Gre oli totaalne püss.




No comments:

Post a Comment