Pages

Sunday, May 1, 2011

You can't have everything. Where would you put it?

Kas on tõesti võimalik, et ma võtan ennast kokku ja kirjutan nii lühikese vahega...Eks imesid ikka juhtub. Aga põhjus on siiski selles, et noo meeletult (MEELETULT!!!) hea päev oli eile =)

Kõigepealt oli If, kes liikus suht hästi tema kohta. Galopis meil tekkisid lahkarvamused ja siis tõstis oma taguotsa taeva poole. Ei leia midagi katastroofilist, see enese väljaleamine minu peal läheb ehk üle. Keskendus suhteliselt hästi. Häirivaid tegureid ei olnud. Hüpped olid ka üllatavalt rahulikud. Sammus aktiivne...
Jap. Hüppas sadulas esimest korda. Probleeme polnud, tegi hüppeliigutuse, takistus ei pakkunud pinget mööda jooksmiseks või seisma jäämiseks. Polegi midagi öelda. If oli tubli. Mõtistusega hobune on.

G. sõitis Dallasega (hyppas ka) ehk siis ise ei pidanud soojendama ega midagi. Talle istus, arvatavasti tuleb Kea asemel G siis võistlema. Ise hüppasin ka. Kui kõrgemaks läheb siis hoian teda eest liiga palju (käed rahmeldavad) ja seetõttu tõmbab alla. Vast oli mingi 100cm või kuskil seal piiripeal ma tõesti ei mäleta. Aga temaga on kuidagi kindel, et püsin seljas ja nii. Väga ei põe neid kõrgusi hetkel veel. Iseenesest rahul.

Grenadaga sojendas seni G kuni ma Dallasega hüppasin. Hobune oli muidu väga hea...noo Grenada ikkagi ju. Teistmoodi ei saakski. Galopis ei jooksnud ka käest ära ja klappis asi ja mulle meeldib (y).
Hüppamine oli...noo kui mära vaatab 90 lattaiale näoga, et sellest saab üle astuda ja siis astubki üle siis no millest me räägime noh. Igatahes tuli sellel lattaiale natukene jura pööre ja normaalne hobune (ütleme Dallas) oleks arvatavasti maha tõmmanud, sest ise ei osanud ka seljas väga olla seal. Grenada vaatas et oi näe siin on ka taksitus ja läks üle ja ei teinud väljagi sellest, et ma vähe pange panin ja latt ei liikunud ka mitte. Kastil tuli selline naljakas hüpe. Läks kuidagi nagu suurema kaarega ja tõmbas jalad igaks juhuks väga kõhualla, et juhuks kui see kast otsustab midagi seal teha. Ringa tõstis mõne asja 100 peale ja issand jumal see hobune hüppab tõsiselt ka nagu...noo kui ma pildid saan siis saate aru. Kalli-ralli sain korra ära tehtud peale okserit. Istun sadulasse, tasakaal klapib ja igaks juhuks kätega ikka kaela ümbert kinni. Takistuse poste sihtisin julmalt...see oli enda süü :D

Nüüd siis suured plaanid, suured plaanid, et Hobunurmes ikka sõidan mõlemaga :)

No comments:

Post a Comment