Pages

Wednesday, August 17, 2011

“Always watch where you are going. Otherwise, you may step on a piece of the Forest that was left out by mistake.”

Puhkus saigi läbi. Vähemalt If puhkas. Mina suutsin nädal aega puhata ja teise nädala päevas mitu tundi numbreid exelisse toksida. Üsna jalustrabavalt tore tegevus.

Hobune on ümaramaks läinud. Kõik, üleliigne mahavõtmine, mis harjutamistega maha tuli söödi kahe nädalaga kenasti tagasi.
Kaks korda oleme jõudnud trenni teha ja ütlemata positiivselt.

Esmaspäeval oli energiat palju, palju. Õnneks rakendas hobune selle töösse ja oli mõnus sõita. Sammus-traavis oli tõsiselt liikuv ja hea. Tegime volte palju, sõitsime sirgeid palju. Mitte midagi erinevat tavalisest. Galopis tahtis vaid ära vajuda.

Eile oli sama hea ja veel parem =) Eriti mõnusalt painutas ennast ümber sisemise sääre ja eest oli pehme. Tähelepanu hajutas Anette varss karjamaal ja siis hakkas jonnima, aga sai üle sellest. Teda andis igatepidi vormida ja kuulas ja tegi. Rütm oli, stabiilsus oli. Galopis ei olnud seekord ka probleeme liikumisega. Paremale läks väga pikalt aega enne kui õigest jalat tõusis - kõige esimesena parandamsit vajav probleem siis. Vasakule tegime sammust tõstmsit ja tuli välja kenasti. Ütlemata tubli hobune.


No comments:

Post a Comment