Pages

Sunday, August 28, 2011

~ Before you judge me take a look at you


Täitsa tegus päev oli.

Kaliifiga sõitsime esimest korda sadulatta. Lubage kohe mainida, et sealt seljast on ilmvõimatu alla sadada, sest liikumised on nii ilmvõimatult pehmed ja sujuvad ja galopilt traavile võttes ei tekkinud korraks ka ideed tasakaalu kaotada. Hobune oli nii normaalne ja tõesti oli hea sõita.
Tegin samm-traav üleminekuid istakuga (ratsmeid taaskord polnud) ja väga kerge oli toimida temaga. Vasakule saime sõita normaalselt. Tegin sääre eest astumist sammu ja traavis ja üli kena oli. Tõsiselt mõnusalt liikus edasi ja samas astus ilusasti ära kui vaja. Ja nii mõlemale poole. Galopis paremale oli ikka hea. Tõste oli ilus, aga korra vajus ära ise. Vasakule problemaatilisem aga saime hakkama ja paaril korral isegi tõstis enda esiotsa rohkem.


Grenadaga sõitsime üle pika aja ja hüppasime. Türdruk on ja jääb mega võimsaks loomaks ja no seda ei muuda küll miski. Esimest korda parkuuri hüppasime siis oli mega normaalne. Teine kord pidin pikemaid vahemaid tempokamalt võtma ja siis tuli probleeme tagasi kokku saamisega, aga saime hakkama. Hüpped on võimsad!

Hiljem tõin Kamfora tagant karjamaalt sisse. Kahene, mära. Kõndis kenasti käekõrval aga kui viljaauto mööda sõitis siis tegi küll paanika sellest. Jaanika aia ees kivisid ka põdesime.
Sees oli viisakas. Lasi kenasti puhastada. Kõiki nelja jalga annab kenasti - see on väga meeldiv fakt, sest jalgadega kaklemine ei meeldi mulle.
Plaan oli, et jalutame veidi platsipela ja siis saab uuele karjamaale. No natukene jalutasime, aga siis tulid hood peale ja hakkas väga elavalt hüplema kõrval. Helina tõi igaks juhuks korde ja lasin mõlemat pidi sammu kõndida. Veidi laamendas kui kuskil miski koll liigutas aga käis kenasti sammu suurema osa ajast. Eks me nüüd vaatame, mis ta tegema hakkab. Tundub viisakas loom.


No comments:

Post a Comment