Pages

Monday, January 2, 2012

The best things said come last. People will talk for hours saying nothing much and then linger at the door with words that come with a rush from the heart.

2. jaanuar

Ongi head uut aastat! If on 4 aastane. Unustasin täna täiesti ära, et sadulal pole jaluseid. Ja ei viitsinud tuua ka enam. Hobune oli küllaltki okei. Ega ta ei taha liikuda aga kui peab siis peab. Midagi erilist ei olnud. Meie üsna tavaliseks kujunenud üleminekud ja voldid. Galopis sai mõlemale poole paar tõstet tehtud ja isegi liigutud. Eks ta vaikselt läheb jälle paremuse poole. Mulle meeldis, et ta oli üsna ergas täna. Ta küll ei taha säärele kohe nii reageerida nagu võiks, aga samas kõik harjutused mis teha oli vaja tegi väga kenasti. Ja nurki ei lõikand. Sõitsin suurema osa ajast mitte tervel platsil vaid suhteliselt suut ruutu poole platsi pealt. Kenasti hakkas nurkadele pihta saama ja sirgetel sai hobust hästi kahe sääre vahel hoida ilma vingerdamata.
Mida siis veel tahta...üsna tore tegelane.



Kamfora oli sadulaga kordel esimest korda. Paremale jookseb hästi mõnusalt ja normaalselt. Isegi lõdvestab ennast kohati juba. Vasakule kipub ennast välja kiskuma poole ringi pealt ja ninapidi sisse keerama. Tegime sedapidi veidi rohkem ja vahepeal oli isegi neid helgemaid hetki.
Hiljem sai tal esimest korda kõhuli seljas käidud. Jüllitas veidi, aga saime ilma draamadeta läbi..


17 päeva veel...

No comments:

Post a Comment