Pages

Sunday, February 21, 2010

Keep on...

Ei ole viitsinud jälle maha istuda ja üles kirjutada seda jama siia.
Ega väga jama ei olegi viimasel ajal tegelikult.

Aga nädal algas Artile siis kolmapäeval kui Alina käis kordetamas. Oli olnud niisama laisk ja lohe.
Neljapäeval tuli mõte hüpata midagi natuke teistmoodi kui viimaselajal.
Kaevasime paar pukki ja aeda välja lumeseest. Latid olid teadmata kadunud seega neid juurde ei saanud. Trenn oli hea. Soojendusega jäin suhteliselt rahule, sest poiss kesgendus siiski 98% mulle, mitte erinevatele kõrvalistele asjadele. Galopitõstete probleemid on meil ikka, aga samas vaikselt paraneme.
Hüpped olid keskmised. Soojenduseks tulime 3x risti ja niiii hea oli mingit pisi pisi hüpata. Üldse kohe ei tekkinud tunnet, et võiks kõrgem olla. Edasi tuli süsteem, millel põdesin ise siiski suht palju. Hüppas suht hästi. Aga vahe oli natuke imelik. Ühe sammuga ei oleks läbi mahtunud, aga kahe jaoks tuli ikka suht kokku korjata teda. Rinx pani natuke laiemaks ja siis oli hää juba.
Aiad olid head, aga natukene liiga tormas peale. Eriti okserile. Muidu hüppas puhtalt ega lammutanud, mis oli üks väga suur pluss täna asjajuures.

Reedel oli üllatavalt hea. Panin küll esimest korda martingali talle, aga ei teinud mingit probleemi sellest. Hästi kerge oli teda eest juhtida ja painded tulid mõlemale poole väga 5+. Kui norida siis sellekallal, et sääre eest astus ära mõningase viivitusega, aga eks me parandame seda. Traavis kui Bay galoppi tegi ei hakanud isegi käest ära jooksma nagu vahel kombeks vaid kannatas ilusasti ära, kuni tmea kord on. Ja galopis oli ta ise lausa fantastiliselt hea. Tempo kontrolliall, liikus ilma igasuguse ringi vahtimiseta ja üle pika pika aja tundsin ennast ka seal seljas väga mugavalt. Hea!

Laupäeval hüppasime. Kokku tegin vist 30 minutit temaga. Soojendus 15 min, mis iseenesest oli lühem kui tavaliselt, aga natukene intensiivsem. Väga elavalt jooksis. Hüpped olid alguses head, aga olin ise väga eemal omadega. Hoidsin eest liiga palju tagasi hobust. Ave filmis ja pärast vaatasin küll, et tule taveas appi, Mida ma teen seal seljas. Kui kunagi videod saan siis ehk panen ülesse ka.

2 comments:

  1. kesgendus - mis sõna see veel on :D? ai liis enam ei oska kirjutada ;p

    ReplyDelete
  2. Äää..eee...et tegetl...nagu pidigi olema nii
    *häbeneb nurgas oma õigekeele oskust* xD

    ReplyDelete