Pages

Sunday, February 21, 2010

Üli tegus päev...

Hommikul kiiremas korras Konsumist läbi siis ruttu Helina raadilt peale ja tallipoole minek. Rahvast oli ikka mega vähe.
Pätakad sõitsid juba kui platsile jõudsin ja Kea tuli veel hiljem Iirsega.
Trenn oli üle keskmise. Alguses plaanisin maastikule minna, aga nad pidid seal sahkadega liikuma hakkama, nii et ma ei riskinud. Kaska unustasin ainult ära, sest müts oli peas (a).
Poiss tegeles minuga enamuse oma ajast ja üritas niisama lahe olla. Servades oli paksem lumi ja paar korda sumpasime seal ka lõbupärast läbi. Muidu töötas üsna hästi igast otsast. Isegi omamoodi pikendusi ja koondusi proovisime teha. Galopis oli nii naljakas läbi paksu lume joosta vahepeal. Pikalt ei lasknud sinna teda, kuna läks suht ähmi täis asjast. Aga hea oli :) Pärast arutasime Keaga, et tahaks suveeee. Oleks soe ja saaks normaalselt trenni teha. Talvel olen ise liiga laisk, et mingit imeasja seal välja mõelda.

Kuna hobused tulid sisse siis ma olin üle pika, pika aja tubli ja võtsin Kaliifi ka ette. Toppisin siis valjad pähe talle. Natukene teeb ikka oma nägusid suuliste peale, aga läheb rahulikumaks iga korraga. Platsils siis alguses tegime antuke käekõrval niisama vahtimist ja mingil hetkel ka töötasime. Korra proovisime ka traavilatte, mis olid ilusad. Kordet tegin ka teist korda talle. Väga hästi võttis vastu selle ja vasakut pidid oli väga ilus. Sammu traav häälkäsklused on selged igatahes. Paremale punnis natuke vastu, aga lõpuks saime ka niipidi asja toimima. Pärast veel käekõrval mängimist ja talli sabakammima. Saime ilusasti puhtaks. Pärast tegin Ego ponil ka saba korda.

Oaraga suhtlesime boksis. Õigem oleks vast öelda, et ma rohkem seisin ja kükitasin seal. Mära on selline kurjemapoolne, et ei julge angu kohe ligi minna. Lasin tal endal natuke uudistada ja leiba sööma tulla. Varssa kontrollis koguaeg ja väga pika aega ei lasknud pätakat enda ja minu vahele. oma 20 minti istusin seal enne kui mära ennast kehast vabamaks lasi ja pinge kadus. Varssa seekord puutuda ei saanud, aga emme Oaraga soojendasime suhtei küll üllatavalt palju. Ei tea kust tal need halvad mälestused, igatahes proovime üle saada.

No comments:

Post a Comment