Pages

Sunday, February 1, 2009

Jälle tallis-nädalavahetus

Laupäev:

Šallalllaaa...esimest korda lahtiselt trenni siis. Alguses tegime nii umbes 10 minutit kordet. Hobune tundus närviline aga rahunes kiiresti. No ja siis selga. Alguses ikka pabistasin kõvasti, et äkki viskab maha. Ei olnud hullu. Kõndisime ilusasti, kuigi säärte peale ei pööra veel hästi. Hakkame õppima. Raske oli sõita, kuna teised tegid trenni ja sõitsid igal pool ja Artemis tahtis koguaeg nende juurde minna. No ja siis natuke traavi ka. Hakkas kohutavalt rullima oma pead ja tagajalgadega julmalt keha alla astuma. Õnneks polnud asi hull ja kui edasi sõitsin siis lõpetas kohe ära. No ja siis oli hea trenniga Aamen...
Helina lasi Leksika välja...Kõigepealt nägin kuidas Ikoon galoppi tegi aga enam rohkem polnud aega midagi näha, kuna Artemis oli ise ka kohe galopis. Minu närvirakud hävisid pöörase kiirusega. Hobune aga üllatas ja jäi pärast väikest kiirendust üllatavalt kiiresti ja kergelt sammule. Huhh läbi sai...no ja siis lasi uuesti galoppi..seekord ainult paar sammu. Mõnda aega saii siis juba trenni moodi asja ka teha seal seljas. Vahepeal läksid need, kellel külm hakkas sisse ja rahvast jäi vähemaks.
Ning siis lasi Kertu Valessa välja...kas elu saab veel paremaks minns?!? Mul hobune kohe jälle galopis...ja tuli tagasi ilusasti. (selleks hetkeks polnud närvirakkudest enam midagi alles). Sõitsime veel umbes 15 mintit ja jalutasin hobuse ära. Need viimased 15 min. olid kõige paremad trenni jooksul, kuna ta hakkas juba pööramese tehnikale pihta saama:)


Pühapäev:

Täna sõitsime üksi. Platsil olid veel ainult Kristiina ja Reliif (kordel). Artemisele kordet 5 min. ja sõitsime 45 min. Täna tunduvalt parem kui eile. Saime rahulikult pööramist harjutada ja traavi sai ka paremini teha. Vahit ainult Kidt'i kuskil kaugustes. Mellu pildistas ka (pildid lõpus). Igatahes hobune saab juba suht hästi aru, kuidas säärte peale pöörata ja peatused olid täna tunduvalt paremad. Sammus kippus võibolla ainult natuke kiirustama aga traavis oli SUPER lausa:) Väga, väga tubli hobune(L) Ja no lihtsalt hyper ilus loom:)

























No comments:

Post a Comment