Pages

Sunday, May 24, 2009

...

Selline väike võrdlus :)
Trenni alguses ja trenni lõpu poole :)






2 comments:

  1. Neljas pilt meeldib mulle kõige rohkem :) - samm on aktiivne ja ilus, raskus rohkem tagaotsal kui teistel piltidel + eest tundub normaalne kontakt, mitte selline kiskuv nagu esimesel pildil.

    Teise pildi peal on ta vägaväga liiga palju eest kokku tõmmatud - sa näed, kuidas ta kael on palju lühem (ta ei tundu ka loomulikult väga pika kaelaga olevat, seega pead tal just laskma kaela pikendada ja sirutada, eriti nii noorena) ja kuigi pilt on ka pisut viltune, aga hobune paistab kohe ninali kukkuvat. ;) Võrdle seda, kus hobuse tagumik ja esiosa on, nt neljanda pildiga, mis on paljupalju parem.

    ReplyDelete
  2. Teine sai jah halb valik aga paremat pilti ei olnud sellest trennist väga. Ta liigub mingi hetkeni super mõnusalt (nagu neljandal) ja siis kui tagant natuke veel peale sõidab hakkab rullima ennast kohutavalt.
    Temaga on kudagi kohutavalt raske tagant peale sõita viimasel ajal. Kevad on pähe hakanud. Teistega sellist probleemi pole väga olnud. Ja ma ise olen väga laisaks muutunud. Sadulata loksunud seal seljas ja maastikul jalutamas käinud. Eks suvest hakkame rohkem sõitma ja tegelema. Praegu pole terve nädala käinud sõitmas.

    ReplyDelete