Pages

Sunday, May 10, 2009

Where there's a will there's a way

Reedel sõitsime oma suures iluas maailmas, kus polnud eriti aega minuga tegeleda. Ja siis tulin paha mina ja rikkusin hobusel kõik ilusa ära.
Tähendab see paha mina sundisin poissi harjutusi tegema, selle asemel, et traavis niisama mööda platsi ringi lipata.
Hobune oli millegi pärast üli erutatud ja traavis oli peaaegu võimatu kokku võtta teda. Ja nagu sellest poleks veel küllalt. Tahtsin ta voldi peale võtta, et tempot sellega alla saada, aga Artemise jaoks need seadused ei kehti. Pani voldipeal veel hullema kiirusega edasi. Siis võtsime sammu ja tegime edasi natuke üleminekuid. No läks paremaks küll. Vähemalt ei tormanud enam.
Galopis väga, väga liiga elav. Mingil määral saime rahulikumaks samme. Ja siis kui vasakule tõstsin pani kohapealt hullu kiirusega minema. Mis sa sellise hulluga ikka teed. Mina vaikselt otsisin juba kohta, kuhu oleks pehme maanduda aga enne kurvi saime tagasi hobuse. Neli päeva puhkust on sellel loomale natuke liiga palju tundub...

Laupäeval oli hüppetrenn.
Ja seekord polnud mingeid probleeme tempo hoidmisega.
Plats on nüüd poste täis, et saaks noortele koridori teha vabahüpeteks. Artemis muidugi ei näinud ühtegi neist postidest vaid jooksis rõõmsalt neist enam vähem üle. Siis sai aru kül, et OI! siisn on positid :) Aga väga eha oli slaalomit teha. Ja hobune oli ka väge pehme eest ja hästi juhitav. Traavis koondas ilusasti. Galopis väga hea ja rahulik. Vaikeslt hakkab samme ka juba lühemaks võtma.
Hüppasime peneroli...minu kõige suurem hirm üldse. Esimesel tõmbas teisest mööda (sest nagu alati mul liiga pikad ratsmed). Selle vea parandasin ära ja teised tulid paremad. Kahel korral ei tulnud sammud välja ja siis lammutasime neid ristikesi seal. Aga ülejäänud korrad väa head ja mina ei istunud suupeale kaa :) + hüppasin Ikooniga natuke. Tünnidel jäin esimesel korral suupeale natuke aga teised korrad olid suht ok. Viimane oli ilus :) Aga hobune antuke laisavõitu, või noh mitte otseselt, aga traavis ei venita samme üldse. Aga eks me alles esimest korda sõitsime kah.

No comments:

Post a Comment