Pages

Sunday, March 7, 2010

Running around all day..

(7. märts)

Hommikul Mellu juurde Laeva ja vaatasin kuidas ta katkise hobusega trenni tegi. Mul on mõlemast kahju. Nii Possust kui Mellust. Ehk läheb paremaks.
Siis edasi sadul autopeale ja Kobratusse ja hiljem sõitis Mellu sadulaga tagasi. Aga Rinx on uue tellinud juba, et lubati max 2 nädalaga kätte tometada. Loodame, loodame, loodame!!!

Trenn oli alguses suhteliselt mittepositiivne. Sammus hakkas juba natuke blocima ja traavis mängis kitsekest. Ühesõnaga ikka need paindekesed. Mellu pildistas natuke aega.
Siis tuli jälle meie aeg maha sammus. Lihtsalt pika ratsmega lasin tal olla omaette ja mõtlesin ja mõtlesin. Ühesõnaga hakkab iga trenn nüüd pihta Ast ja Bst. Lihtsalt muudmoodi ei saa.
Aga muidu tänu Helinale on nüüd talveperioodiks idee, mida me hakkame tegema. Asi siis selles, et sääre eest astumine (korralikult harjutusena) oli meil viimati...ammu.
Ühesõnaga tegime edasi natuke üleminekuid ja traavis neljased kavalette väikese keeramisega. Väga ilusasti tuli välja. Sai isegi pikema poole pealt need sammud kätte. Täisistakus mõtlesin, et korra proovin, aga täna oli selline pehmeme ja aktiivsem kui tavaliselt. Helina oli seal sellise hullult igatseva näoga ja lasin ta siis selga natukeseks. Et tundus, et talle isegi meeldis, kuigi jah tänu temale siis nägin need enda tehtud suuremad vead ära :) Tänx!! (Sina olid jummalast okei sela seljas, et sa nüüd midagi ei arvaks).
Esimese galopitõste paremat pidid vahetas kohe vasakuks, aga teisel tõstel jäi ilusasti paigale. Jalavahetuste ajal hakkas täna ristlema. Puhtalt minu ettevajumise tagajärjel ainult. Aga jah tegime sela natuke pikemaks laskimsit. Siis avastas hops, et keegi kelgutab ja pani minema. Vajusin ära ja leidisn maast natuke lund. TORTI SAAB!
Igatahes selga tagasi. Korra üks tõste veel + kolm fuleed ja lõputraav-samm. Lõpus oli juba täitsa hea.

Eks me nüüd näeme, mis saab. Ses suhtes, et tuleme vast Adosse võistlema (loodetavastu juba uue sadulaga) pluss siis lasen Keal vist ka ühe stardi teha temaga :)
Järgmise korrani siis :)

3 comments:

  1. mulle meeldis just see, et ta oli eest niinii pehmeks muutunud:) aga jah veits raske on minusugusel volti teha kui ta korralikult sääre eest ära ei astu :P ja kidt oli ju käekõrval nii tubli ja nunnu eks eks :D:D:D

    ReplyDelete
  2. Ohoh, ma ei teadnudki, et Kea ka tuleb teiega:)

    ReplyDelete
  3. Hellu: Tead, et see on tegelikult kõik Ringa töö? Ta karjus ja õiendas ja käis pinda seni, kuni ma enam kätega eest ei rahmeldanud. See on, käsi südamel, kõige suurem asi, mida ta mulle teha sai. See volditegemine on jah suur sasipundar jsut sellepärast, et ma kasutan nii kahtlasi meetodeid, et talle võimalikult lihtsaks teha, millal on vaja allüürimuutust, millal erksamat sammu ja millal keerata :D Kidt poiss oli mega solvunud, et minuga pidi jõlkuma. Ma suht ei tegelenduki temaga vaid vaatasin teid koguaeg :D

    Kedrtu: See pole veel kindel, aga kuna juhtumisparkuur opleks Artile praegu vast solvav siis ehk teeb 70-80 kaks starti. Eks me näeme, mis saab. Ma räägin Ringaga ka veel ja arutame seda asja.

    ReplyDelete