Pages

Monday, April 4, 2011

May the love hidden deep inside your heart find the love waiting in your dreams. May the laughter that you find in your tomorrow wipe away the pain you found in your yesterday...


Kust alsutada pärast pikka pausi. Et palju on tehtud...või..?
Grenada oli terve vaheaja vaimustavalt tubli ja enne ja peale seda ikka ja alati sama hea nagu alati. Saime natukene hüpatud ja natukene laiseldud, sest üldse ei olnud tahtmist hakata ära midagi tegema, sest kõik toimis. Hobune on algusest peale fantastiliselt hea olnud, et nüüd tundub asi väga sürr.
Praegu me oleme katki ja endal on sees ikka eriti sitt tunne. Tegime paremale galoppi. Osa paltsist oli väga ilus liivane ja vajusime sammu paremale ja jalg sattus sinna kus oli jääd ja väga valus mats oli. Mina jäin terveks - jalg jäi hobuse alla ja on sinine - aga hobune oli parema külje pealt jala ja kõhu vahelt katki. Oleks ma otse sõitnud ja mitte üritanud volti teha siis...aga oleks on paha poiss eks? Gre paraneb nüüd vaikselt omaette. Nädalavahetusel käisin koplis ja viisn leiba.

Dallasega sõitsin vaheajal ja oli selline hea vaheldus. Ta on suur ja natukene flegmaatiline. Mõtleb korralikutl läbi asjad enda jaoks. Aga ei kurdaks - hea oli ikkagi. Bacardy ja Reliifi selga sain paariks minutiks.

If poiss sai vahepeal trenni ja nüüd oleme korralikutl aktiivsed. Midagi natukeen positiivset selles, et Gre puhkab ja paraneb. Vaheajal oli poiss väga nigel. Liikus vähe ja aeglaselt ja pidevalt oli meil sein ees. Lõpuks võtsin kordele ja teisel päeval juba sedelga ja külgratsmetega. Siis liikus kenasti. Aktiicselt ja hästi. Tagakeha töötab kaasa ja hobune mõtleb kordel kaasa. Galopis jookseb paremast natukene paremini. Ja siis paar päeva seisis ja järgmine krod olid esimesed 25 minutit head ja siis oli jälle sein. Ringa võttis meid kordele ja tegime seal lõpuni. Liikus... Ja järgmine päev sai juba terve trenni teha ja siis veel järgmine peäv (eile) ei oli hobune mega eha aktiivne ja liikus ise edasi ja saime tegeleda voltide ja pööretega ja painutamisega. Ja kõik toimis ja oli hea.

Lõpetan kokkuvõtte minu jaoks väga positiivselt. Sõitsin eile Paleega ilma sadulata ja see oli tõsiselt mõnus. "Poni" on aastaga muutunud väga palju enesekindlamaks ja aktiivsemaks ja paremaks. Kõik mida vaja oli olemas ja õige koha peal. Liikumine ei olnud enam selline ei-taha-joosta, vaid aktiivse rütmiga ja kerge ja seal seljas oli tõesti hea istuda. Painutasime palju. Sammus sise- ja välispainde hoidmsit sirgetel. Ja siis lasi ennast paariks kolmeks sammuks kolem jälje peale lükata. Galoppi tõusis rahulikult, lasi tempot kontrollida lasi kõike kontrollida. Väga, väga hea hobune on sellest loomast saanud!

No comments:

Post a Comment