Pages

Thursday, July 14, 2011

I do not think much of a man who is not wiser today than he was yesterday.

Dallasega sain veel viimase parkuuri teha. Siis veel ei teadnud, et jääbki viimaseks. Väga kena oli. Klappisid asjad ja hobune oli mõnus. Ja paar päeva hiljem tatsas see poiss minu järel autosse ja veeres juba Soome poole. Hetkel samasse kohta kus Artemis ja muud, hiljem juba vast sealt edasi. Enne seda sai korra sõita ka kui Gretliniga hobused ära vahetasime üheks trenniks (Grenada ja Dallas). Raske ta on, aga samas kui ta kergeks saada, siis on täitsa tore sõita.
Dallasega koos sõitsid ka Palee ja Laava.

Grenada juurde tulles, siis sõita on ta ikka ja alati hea. Hüppamises olen viimasel ajal ise lohakas olnud. Minu enda mugavuse tõttu ongi ta hakanud mul seda viltust sammu alla tegema. Üsna nõme. Viimane kord võtsin ennast kokku ja tegime üle pika aja ühe korraliku sõidu. Kordagi ei tõmband viltu, kõik tulid väga kenasti.
Peale hobuste vahetamist (G hüppas Grenadaga ja Karina Odüsseiaga) sattusin Erko selga. Tore pisikene poni. Veidi vehib eest peaga kui käis ei ole paigal, aga ülduselt tajub kenasti seda, mida tegema peab. Veidi ajab sassi keeravat ja edasiajavat märguannet.

Kaliif on tubli. Viimane hüppetrenn oli parkuuri ajaks jube laisk ja ei liikunud väga, aga hüppas.
Ja nüüd juhtus selline ütlemata tore lugu, et kuna 3 hobust läksid kadrillist ära ja 1 neist oli Dallas siis tema asemel sõidab Kaliif. Seega Gretlin läheb Grenadaga.
Esimene harjutamine oli teisipäeval. Üsna segi. Esimesel korral hobustega ei saanud If üldse millestki aru. Järkus tuli mingi pööre ja kohe otsa kuskilt mingi teine ja siis tuli seisma jääda ja sada muud asja. Eriti toredaks läks asi siis kui põimumist tegime. Oleme oma rivis viimased ja tegi üli aeglast sammu. Hobune ei tajud üldse ära, et miks järsku kõik igaltpoolt ümber tema talle vastu sõidavad.
Teine kord sõita oli hoopis parem lugu. If seedis selle asja läbi ja jõudis otsusele, et täitsa tore on. Selgeks me selle igaljuhul saame. Jääb veel pisike hirm, et kuidas ta rahva peale reageerib.

Eile harjutasime teist kava. 3x sõitsime ja kolmas tuli juba täitsa asja moodi =) Hea.

No comments:

Post a Comment