Pages

Monday, August 16, 2010

Hobustele puhkust

Laavaga sammu traavi trenn. Tegelikult väga hea! Lausa väga, väga hea. Lõdvestamsie oleme päris selgeks saanud ja seda äkitset selg-krampi-lõug-kinni hetke ei ole enam :) Eriti tore uudis tegelikult. Natukene mälus suulist mõnusalt. Aaga katki tegime ennast. Panin põserihmad lõhemaks mingi oäev ja nüüd suulised on natukene ära hõõrnud. Sellised jämadamad on. Järgmise esmaspäevani saab preilikene puhata, et siis vast lasen lühemaks tagasi või saab natuke peenema suulise (mida enda pärast nagu ei taha...kätt kardan).
Igatahes sammude venitamine on keeruline siis kui ma jalusega sõidan. Ei istu piisavalt sügaval sadulas ja segan. Võtsin jalused üle kaela ja kohe nii palju parem. Sain sääre korralikult paigale, keha sügavamale ja hobuse palju kergemaks eest. Liikus kenasti. Muidu tahtis venitamise ajal üle ratsme ronida, aga nii polnud üldse hullu. Meelids tänane trenn. Järgmine esmaspäev siis näeme =)

Coconutil sadulavöö kohapealt katki. Ei sõitnud. Jüri vaatas jala üle. Mingi imelik asjake on sõrgatsist natuke kõrgemal tal. Rinx pani joodi peale. Cocol täiesti savi sellest. Seisis rahulikult ja kannatas. Aga Vipo (koer) ei meeldinud. Küll oli paksul vaja keksima hakata nagu noor mära. Küll ühelt poolt vaja vahtida jne. Temaga jätan siis varsti niipalju hüvasti, et Ann tuleb tagasi sõitma. Siis jääme Laavaga kahekesi =)

No comments:

Post a Comment