Pages

Friday, August 20, 2010

Mõni asi on parem kui teine =)

Igatahes päris õhtul peale eelmsit postitust käisime veel sõitmas paltsil. Kadi tahtis Bambinoga natukene nikerdada. Liiga kaua grupis loksumist ei tee sellele hobusele head (Kadi sõnad siiski). Bambyt tean ise küll. Kunagi kui ta veel Eestis oli, siis sai isegi selajs oldud. Nüüd ta palju vanem ja palju ilusam.
Alguses oli plaan, et lähen proovin ise Qentinit, aga siis ajas Kadi Iki sinna selga ja siis läksin Amiga.
Amadeus on selline soliidne 13 aastane vanamees juba. Mis siis, et tegelikult pole ta vana ega midagi aga ikkagi. Päris tuttav tunne peab mainima. Need, kes ei tea, siis araablane, kellega kadi hobustest olen kõige rohkem sõitnud ja kes on meeletult kalliks saanud. Marta üks esimesi oste ja ei raatsi müüa lihtsalt. Armas elukas. Midagi kerget tegime. Marta natukene juhendas ja aitas. Ami on väga kerge hobune. Selles suhtes, et iga märguannet aksepteerib peaaegu otsekoheselt ja väga pingutama ei pea seal seljas. Tegin galopis jalavahetusi ja pärast pikka pusimist seerja (iga 3 sammu järelt kokku 5 korda). Aega läks, aga asja sai. Hea oli =) Vana ja tuttav siiski. Jalutasime pikalt.
Kadi pani Iki Qentiniga hüppama ja siis karjus ta peale päri rõõmsalt. Iki tõmbas lihtsalt 80cm lattaaia ees hobuse minema. Liiga jube oli xD Kadil nägu punane, et vend õpetab tal tulevast võistlushobust tõrkuma. Sundis ta sealt siis ühe korra üle ka. Mis teha, et Iki enam ei hüppa ja õde nii kuri saatan on =)

Hommikul ikka vara, vara äratus ja hobuseid söötma. Maganud olime kuskil 2-3 tundi heal juhul. Huvitavad vestlused, mis teha.

Kadi Qentiniga ja ma Raymosaga. Päris tundmatu maa, aga päris kõvalt hea hobune. Kokku tegime kuskil 90 minutit ja pärast olime mõlemad täitsa laibad. Marta üritas meile trenni anda, aga liiga naljakas oli kõik. Kadi suutis siis 110 parkuuri puhtalt teha. Esimest korda Qentiniga. Hobune tundus tal ka all hea. Ise hüppasin kõige rohkem 90 tõusvat. Hobune oli ikka super alla, aga ma liiga lahti ja hajevil. Marta ütles ka, et ei olnud hingega asja juures. Raymosa pingutas endast tead hinge välja. Meeldis.

Käisime ponidega veel jalutamas lõunaajal metsas kolmekesi (mina, kadi, iki) ja siis oli hüvastijätt ja õhtuse praamiga koju. Liiga hea oli kallid!


Täna siis jõudsin juba niipalju, et käisime Melluga Possut vaatamas Roius. Hirnus seal jubedalt ja Fanta mängis mägironiat. Mõlemad paarituses hetkel.

No comments:

Post a Comment