Pages

Monday, August 2, 2010

Ja saigi läbi - HOBUPÄEV 2010





Peaks mainima, et esinemine oli asja juures kõige vähem närbesööv tegevus.

Hobused said kuskil kolme ajal sisse. Edukalt ja tervelt. Pisikesed kohtade vahetused ja hakkasid ootama. Grenada on oma metsjeesuse lakast nüüd lahti saanud ja näeb vägagi hobune välja :)

Vaatasin asjad õle ja alustasime hobuste plettimisega. Täiselik hullumja tuli sellest. Grenada oli piisavalt viisakas ja seisis enamuse ajast täitsa toredasti paigal. Ainult saba tegemine oli keeruline. Patsid olid jubedamalt naljakad. Kaugelt vaadatuna tegelikult täitsa normaalsed ma loodan.

Paleed aitasin Merkal teha, sest seal toimus üks suur kisa ja hullumaja. Issand see hbouen ei suuda pudelis ka püsida. Täiesti masendav. Aga saime hakkama, saime hakkama.

Damaskus suutis kaks pindet ära lõhkuda kui need juba peal olid o.O Osav loom ei midagi :)

Ja siis juba tuligi varustus selga ja ootama. Grenada ei viitsinud tallis seista väga, aga muidu sees värises ka ikka piisavalt. Ja hakkas muusika ning läksime!!!
Ütleme nii, et mina jäin rahule. Eks need paar tükk, kes esimeszt korda rahvast nägid natukene avaldasid oma arvamust, aga samas minu vanemad ja tuttavad jäid küll väga rahule (Y) Olime tublid.

Kadrill läbi, hobune Alexandra kätte ootama ja jooksuga kleiti selga ajama. Pärius kiiresti pidi see asi käima. Lille oli raske pähe panna ja krunn ei tahtnud esimese hooga alluda, aga sain lahti selle. Esimesena sealt uksest välja minna oli päris kõhe siiski. Totakas aneratus ees ja seest õõnes tunne, et kas seisab täna paigal või ei. Seisis täitsa toredasti. Korra tegin tiiru ümber enda, aga see oli loodetavasti andestatav ja mitte tähele pandav hetk :) Hobune OLI hea ja kohe tõesti. Nii Kadrilli kui kleidikava. Mega rahul, mida muud.

Seekord siis võtsin ise hobuse lahti ja uuesti riideid vahetama. Enne veel riietasin Aivet lahti =)
Marjaani tuli ka kenasti välja. Äramineku ajal hakaks Ave muidugi jooksma ja me lidusime kõik rõõmsalt järgi talle. Hea hea!

Jalutasime Helinaga lapsi Euroopaga. Käelihased on nende tõstmisest valusad. Aga tundub, et Euroopa neile meeldis.


Ja lasime siis veel märad varsamärade karjamaale kohe. Kaks surt ruuna ja eestlased jäid ööseks sisse ja jrägmisel hommikul said märad ka oma õigele karjamaale tagasi.


=)

1 comment:

  1. Liis, mul seisis Palee küll täitsa viisakalt kui ma üksi olin. Kui keegi hoidis siis oli vaja tatsata ja see, et ta liikus olid sina süüdi, sest sa ajasid ta nii närvi, et minulgi enam ta pärast ei seisnud :)

    ReplyDelete