Pages

Thursday, August 26, 2010

Pirelli

Käisin Melluga Ados kaasas. Pildistasin koplis kuni ta ära tõi. Pisikesed šetika elukad on üli armsad. Täkupoiss muidugi laamendab piisavalt :)

Märalasel endal pole ka väga viga. Mõnus suur elukas. Aga tähelepanu on kõigel muul peale inimese. Indlevad märad on need kõige hullemad...sellepärast ma ruunasid armastangi ;P
Kordel käitus päris hästi. Ma ootasin ise midagi natkene lõbusamat. Jooksis kenasti ja ei teinud väga traktroist ka välja. Tegelikult ega ta Mellust ka väga välja ei teinud. Vahtis absoluutselt KÕIKE muud. Eriti Flinti, kes suurte ootuste kohaselt oleks pidanud olema just see õige ja ainus täkk - ainuke probleem oli selles, et Flint on suur ja armas ruun :)
Mel proovis kõhuli selga saada Pirellile. Kui jalga jalusesse ei pannud, vaid hüppas (olles enne sooritanud rituaalse Kaerajaani tantsu) siis seisis peaaegu, et päris kenasti. Aga kui panna jalg jalusesse ja märapreili tundis enda vastas põlve survet pidi ta kreepsu saama. Taidels ikka päris parajalt. Korra oleks koos Melluga minekut teinud traavis.
Omaette huvitav loom jälle sattunud :D


Pilte koplielukatest







2 comments:

  1. Loodan ,et liiga hilja ei kirjuta. Igatahes saatsin sulle kirja nii FBsse kui msni homse kohta

    ReplyDelete
  2. Sorry...magasin hommikul megalt sisse siiski :(

    ReplyDelete