Pages

Sunday, August 15, 2010

Palju tööd ja vähe aega =)

Puhkus sai läbi ja nüüd mingi aeg jälle aktiivselt trennis.

Praegu vast ei jõua eriti sisukalt kirjutada (15 min pärast hakkan jälle tallipoole kihutama :)

Aga Laavaga oleme ikka ränka vaeva näinud mõlemad ja juba kolme päevaga võib öelda, et on tulemusi, mille üle rõõmu tunda. Coco saab ka nüüd mingi aeg veel minuga trenni ja harjutamist ja täna paneme siis esimest korda teistega koos ta sõitma. Ehk on natukene parem kui tavaliselt.

Cocost siis niipalju, et reedel oli karjamaal külgratsmetega kordel ja päris hea tundus. Ses suhtes, et saime oma nina natukene allapoole ja seljast liikuvamaks. Loid oli ikka, aga sammud oli mõnusalt pikad. Lootisn trennist rohkem.
Laupäeval sõitsime ja ei olnud nii hea kui lootsin. Ta liigub tegelikult juba päris toredalt võrreldes algusega. Liikuma saamine (ehk siis üleminek sammult traavile) on ainuke raske hetk. Kohe esimesel korral lennutas väga jõuliselt tagujalgu pilvede poole. Vahvalt nõme komme, millega tuleks midagi teha. Vahepeal läks Reliif platsilt ära ja poisil pea laes ja hirnus mitu ringi nii. Selg pinges ja sõita jube. Võttis aega enne kui natukene lõdvemaks ennast lasi, aga seda paris alguse head pikka sammu ei saandu enam kätte. Täna sõidan Coco enne Laavat siis :)

No comments:

Post a Comment