Pages

Sunday, January 9, 2011

Give thanks for what you are now, and keep fighting for what you want to be tomorrow.

*Eks mul ongi niivõrd väike hobune :)*


Grenada oli jälle mega, mega, mega mõnus! Kõik oli lihtsalt nii hea, isegi galopp...paaegu :) Enam paremaks ei oska asju tahta. Kui ainult..If ka tulevikus nii tubli ja hea ja kerge oleks. Ma kardan...või noh mis kardan...aga see Dallasega sõitmine eile mõjus meeletult positiivselt. Gre püsis lihtsalt vaimustavalt hästi säärte vahel. Serpantiine tehes oli üks koht karjamaa nurgas, kus ta iga ringi peal korra tasakaalu ei vahetanud ja õlaga sisse läks. Jäi midagi väga pingsalt vaatama ja unustas ennast hetkeks. Galipis tõsted tulid väga äkiliselt ja kohati jooksis mul käest ära, aga olid need helgemad ja head hetked.

If täna kordel. Vaskule väga hea. Hobune juba sammus elav ja mõnus, paremale saime natukene aega teha täitsa hästi, aga siis nägi poolõde Kamira midagi jubedat ja jooksis teise karjamaa otsa. Iffu muidugi ei näinud, mis see jube oli ja viimased 5 minutit jõllitas tuimalt talli ette. Pärast ei julgend hobune enam üldse sinna minna - mine tea, kust see jube asi nüüd jälle välja hüppab.
Ei meeldi mulle see, et saame välja kenasti, aga sisse minnes jäävad autod ja kelgud ja muu kõik seljataha ja siis on hobusel meeletu paanika. Üldse ei meeldi...
Kertu hoidis hobust ja läksin kõhuli selga 3x. Teise korra ajal tuli idee, et läheb ja jalutab kuskile minema. Kertu sai peale 1-2 sammu hobuse jälle seisma. Edasi oli poiss täitsa korralik :)
*Proovige te öelda, et If ei ole tubli poiss*

No comments:

Post a Comment