Pages

Monday, January 24, 2011

You are braver than you believe, Stronger than you seem, And smarter than you think.

Gre on hea. Ikka ja alati. Kui ta hea ei ole, siis olen ise süüdi. Aga eile oli hobusel rütm ja oli tasakaal ja oli impulss. Ja kui minul oleks istak ka vot siis oleksid need asjad eriti toredad. See hobune jookseb nii kergelt ratsmesse ja üldse jookseb nii kergelt kui vaja. Aga vaja on ainult siis kui seljas ütled, et on vaja. Aga jah, pühapäeval oli hea. Voldid olid nii kenad ja tempo püsis ja ei olnud mingit vajumist kuskile. Kavalettidel oli 1 kolks. Mingi 10 korra peale? Ja see 1 kolks oli siis kui ma nii uina-muina läksin sinna. Segasin rütmi ja tagajalg tegi kohe kõksti vastu kavaletti. Kõik teised korrad tulid hääletult ja kenasti. Galopis paremale oli tõste väga hea - aga see on alles algus. Jooksime ikka väga pikkade sammudega ja tagasi ma ikka ei saanud hobust korralikult. Vasakule oli hea. Tõsted olid juba pehmed ja kerged ja tuli tagasi peaaegu momentaalselt. Korra läksid sammud käest ära - anname andeks mulle selle. Lõpputraav hakkab ka kergemaks minema. Suudan hoida ennast rahulikult ja kergendamise tempoka hobuse kergemalt jooksma saada. Ja seeläbi, et ise olen rahulikum lõdvestab Gre ka ennast alla palju vabatahtlikumalt. Meelib!


Iffu oli kuskil 10-15 minutit kordel. Mõlemale poole natukene. Paremale leidis, et tahab oma arvamust avaldada ja kõksas tagumise poole korraks taevapoole. Päris palju kerkib.
Ratsa olime kordel. Peaga vehkimine on väga vana komme, millest mina pole osanud lahti saada. Peab ja peab ja peab veel töötama - muudmoodi ei saagi. Peatused tulevad täitsa välja vaikselt. Liikuma hakkamine on selles suhtes raskem. Aga nagu Ringa ütles (ja nõustun temaga), et piduritega hobune on kindlasti parem :)
Proovisime traavida ka. Kergendamine hobust ei sega. Natukene jooksis ja siis kadus pea kuskile väga alla ja raputas mind natukene seal seljas. Midagi hullu ei olnud - ju ta mõtles, et aitab küll. Samas täitsa mõnusalt liikus. Ei tule midagi hullu. Jalutasime vähekene ja korraks sisse. Sai peaaegu kohe karjamaale tagasi, sest mina pidin juba ära jooksma. Praegu mõtlen, et järgmine nädalavahetus teeks käekõrvalt maatööd temaga. Vaatame, mis sellest mõttest saab.


Piglet sidled up to Pooh from behind. "Pooh," he whispered.

"Yes, Piglet?"

"Nothing," said Piglet, taking Pooh's paw, "I just wanted to be sure of you."


No comments:

Post a Comment