Pages

Wednesday, April 14, 2010

Aina paremaks!

(13.04.10)
Täna oli siis see ime, et mul oli enne trenni minemist plaan olemas, mida ma teha tahan. Muidugi läks lõpuks teistmoodi, aga saime kõik tehtud ja vist isegi rohkemgi kui lootsin alguses.
Jätkame ikka vaikselt vile peale minu juurde tulemise õppimist. Poiss reageeris täna juba väga kiiresti. Aga eks ta teab, et saab maiustust. Selle nimel teeks ta ükskõik mida :)
Muidu on ta suutnud viisakalt puhtamaks jääda kui tavaliselt, seega ei läinud puhastamise peale ka kauga just.Soojendus (esimene samm-traav) tegelesime sirgetega. Ja imede ime ei logisenudki see tagumik täna erinevates suundades. Väge üllatavalt sirge suutis hoida ennast. Rütm oli hea kõik muu oli ka hea. Mida siis veel tahta.
Edasi hakkasin vaikselt taandamist küsima mõningate kohtade peal. Trenni lõpuks tegime 6-7 sammu väga ilusasti tagasi. Tuleb meelde see asi. Traavis palus Rinx ühe külje peal pikemaks venitada teda. Tempot lisab ikka, aga samas sammud on juba täitsa pikad. Vähemalt seljast on selline tunne. Mingi hetk sai siiber ja hakkas galoppi pakkuma vahele.
Galopiga oleme me jõudnud niikaugele, et me saame temaga isegi seal tööd teha juba. Igatahes ~18 jalavahetust tuli ära, mis on meie kohta tohutult palju. Ja nende hulgas oli isegi ääretult ilusaid hetki. Paremale vahetab raskemalt natukene. Hästi palju volte ja pöördeid tegime. Just väiksemaid. Mõte ongi selles, et parkuuris ei hakka rõhuma kiirustele vaid pööretele.
Jalutasin ratsmed ümber kaela. Sai oma suhkrutükid kätte ja läks vähe ülbeks ära. Aga selline ta kord on.
(Lisan laupäevased hyppepildid)

No comments:

Post a Comment