Pages

Saturday, April 10, 2010

...

Hobune kaks nädalat puhanud. Kujutasin seda energiahullumeelsust ette juba.
Reedel ajas kari inimesi Kertuga eesotsas teda karjamaal taga. Haah. Poiss ei tahtnud kordetrenni minna :D

Laupäeval oli Arti muutnud oma tumekõrvi värvi mingisuguseks hallivõiguks ehk?!? Igatahes õhtlane mudakiht kattis hobust.

Trenn oli huvitav, aga ülimalt hea. Alguses me proovisime igal väiksemal võimalusel traavi joosta. Kui ma lõpuks lasin oli hobune igat pidid hea. Eest oli küll natukene liiga kaelkirjak, aga see paranes trenni jooksul.
Proovisime tempomuutusi teha ainult keha mõjutustega (ilma sääre ja ratsmekontakti muutmata). Alguses ei saanud kumbki meist vabsee aru, mis toimub. Mingi hetk hakkas natukene tulema juba.
Galopis mõlemat pidi tõste ja tempo head. Hobune elav ja keskendunud. Täitsa normaalse suurusega pöördeid saime ka teha.
Hüppamine oli õnnestunud. Ilma stekita küll tekkis selline laiskusmoment, aga kui stekk käes põrkas täitsa hästi. Korra tõmbas stagetist mööda, aga see oli täiesti puhtalt minu viga.
Väga super saavutus oli see, et saime kitsast oranžist aiast üle esimese katsega, ilma igasuguste probleemideta.
Poiss oli fantastiliselt tubli!

Pärast proovisime Kaliifiga kordele minna. Aga selle rikkus ära ATV hullus. Enamuse ajast jooksis Pätakas traavis ja vahtis hullumeelse pilguga sõitjaid, kes olid küll kaugel aga siiski. Natukene sai vahele sammu tehtud. Samas püsis kordel suht normaalselt ja lõpus isegi ringikujuliselt mitte ... nagu banaan :D Käekõrval palju ei teinud, kuna ma soovisin ellu jääda.

No comments:

Post a Comment