Pages

Saturday, April 17, 2010

Trust is everything.

Ära sõnusin. Ei no tore teada:)

Soojenduse poolepealt oli hea, aga mitte nii hea kui viimased korrad. Just galopiosa jäi väga poolikuks ja tõusis valest jalast päris mitu korda. Väga tähtis märguanne juba, et ei ole hea idee hakata hüppama!
Soojendushüpped olid normaalsed, aga kihutas jubedalt. Tünnidest tõmbas rõõmsalt mööda ka esimese hooga.
Esimene parkuur läks nihu natukene. Esimene apsakas tuli kohe pärast kolmandat takistust, kui pidin väikese pöörde tegema ja selle unusatasin midugi ära. Siis oli enam vähem okei, aga kastil tuli suur avastus hobusele, et oplaa see on kõrgem. Tõmbas maha. Ja oranži kitsast aeda blockisime ikka mõnuga. Rinx ja Riina pidid kõrval seisma, et poiss üle läheks. Seljas olin ise ka nagu äperdis ainult...
Teine parkuur oli enam vähem sama jama. Sain selle pöörde siis ikka tehtud, ag tõmbasime alla. Täielikult minu süü :S Hobune tõstis oma lallusid küll üli hästi seekord ja mida teen mina?!? Offcorse jään rõõmsalt maha ka veel. Siis ilmus kusagilt suur kuri ja kollane. Poiss viskas pea lakke ja jõllitas. Mitte mingisugust kontrolli ega midagi enam ei olnud. Rahunes enam vähem maha saime edasi sõita. Kasti seekord natuke riivas päris maha ei tõmband. Kitsa aiga ikka sama jama. Ma ei oska hüpata enam lihtsalt!
Lõppu 2x kasti siis teiselt poolt üksikuna. Kuradi ilusasti tulime üle tegelikult. Äkki natukene oskan ikka?
Hobune natukene väsinud. Et siis teist korda tuli meil 100cm ära (kast). Pole probleemi :) Saab küll kui tahab. Endaga peab seal seljas midagi ette võtma hüpetrennides ainult.

No comments:

Post a Comment