Pages

Monday, April 12, 2010

Just the thought of being with you tomorrow is enough to get me through today.

Tegime siis ühe suuremat sorti hüppetrenni.

Karjamaalt tulles saime väravast välja ja siis poiss ehmatas rõõmsalt ning mina maandusin mudas. Nicee! Arti vaatas sellise näoga, et Oi! Misa sa seal küll teed? Teepeal talli harjutasime korralikult seisma jäämist ja muud pahna. Muidu oli hobune üllatavalt puhas isegi.

Soojenduse poole pealt võib rahul olla. Midagi oleks nagu puudu, aga mis täoselt seda ei oska üldse äelda. Taandamise võtame homme käsile, sest täna oli väga vastu sellele. Alguses keeldus katekoorilislet tagasi astumast. Lõpuks meelitasin need 1-2 sammu välja. Seegi pisike areng.
Eest oli suhteliselt mõnus ja pehme. Taguots vingerdas natukene liiga palju sirgete peal, aga midu oli normaalne. Traavis tegime sammude venitamist (pikk sirge) ja kokku korjamist (lühike sirge). Hakkas mrguandeid ennetama vaikselt ja siis vahetasin kohti. Muutus tunduvalt tähelepanelikumaks. Galopis kihutas natukene liiga palju. Oli kontrollitav, aga mitte nii hea kui ma tahaks. Proovisime ühe natukene keerulisema pöörde ka teha ja tuli välja.

Soojendushüpped head. Sõitsime siis esimest korda parkuuri läbi. Hobune toimis lausa super hästi. Kõik pöörded ja asjad olid 5+. Aga stekk peab olema. Ilma läheb hobune parkuuris lohakaks ja hakkab kolistama. Ei viitis oma lallusid üle vedada.
Natuke sammu vahele ja proovisme teist korda. Unustasin steki võtta ja esimene katse läks luhta. Teisel korral oli parem, aga lammutas kitsa aiaga. Lõppu siis korra veel stagetti ja tuli ilusti.
Hobusega rahul!

No comments:

Post a Comment