Pages

Saturday, June 26, 2010

Esimesed võistlused Laavaga.

(25. juuni)

Tegime hästi tohutult palju tööd tegelikult. Pidevalt mingi harjutus või pööre või volt või kavalett.
Lõpuks oli asi juba nii hea, et nagu ei olekski midagi rohkem tahtnud hobuselt. Just see, et ta reageeris igale käsklusele viivitamatult ning püsis nii elav ja korrektne terve trenni oli hämmastav. Eriti palju tööd sai traavis tehtud. Galopis töötasime pöörete ja kurvidega ning proovisime teha jalavahetusi. Ise pean seljas väga konkreetse märguande andma. Kui natuke liiga ebelev olen vahetab ainult esimesed ära.
Ilm oli muidugi mega jube. Palav ja hästi niiske. Trenni lõpuks olime üli väsinud mõlemad.

Käisin Pähklikuga ka sõitmas. Hobusel oli esimest korda olemas edasiliikumissoov. Enam ei olnud vaja hobust pidevalt edasi lükata. Paras flegma on ta ikka, aga selline mõnuds. Kui esimest korda traavile tõstsin tegi pisikese põntsaka tagant ära, aga rohkem polnud probleeme.
Pööramine on natukene raskem asi. Lõpuks ma lihtsalt harjutasingi suvaliste kohtade peale pööramsit. palju ringe (ja need olid ümmargused!) ja möödasõite.
Ühte maalatti tulime ka paar kroda. Ei teinud teist nägu ka mitte. Väga kenasti jooksis üle.


(26. juuni)

Hommik suht lõbus. Kokku oli 10 startjat. Katrin tuli ka Cabiga :D
Sõitsin teises soojenduses, seega parkuur oli suht normaalselt peas. Soojendus oli iseenesest hea, aga sõitisn hüppejalusega, seega natukene ebamugav. Soojendushüpped head, aga ma millegipärast jäin paar kroda ootama ühte sammu alla. Ei tea...

Enne mind oli juba 8 puhast sõitu. Hõõh...jube, jube..
Eks ma siis põdesin. Sain veel kõrgemalt ka korra hüpata enne starti (sõitsin 90 parkuuri)...
Ja siis tuli viimane maandumine ja puhas sõit. Hobune oli fantastiline, et läbi vedas sealt! Väga super, väga rahul.
Lõpetasime I kohaga (aja saan hiljem teda)l. Kristo oli teine ja nad olid Anettega üli, üli, üli tublid. Katrin Cabiga kolmas.
Üli kordaläinud päev.

Pühapäevast-esmaspäevani laagris =)

3 comments: