Pages

Sunday, July 11, 2010

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ...

Kaks päeva jäi kadrilliga vahele. Puhata sai.

Natuke enne kuute hakkasin kodust siis tall poole väntama. Oma 20 kilomeetrit. Väga julm. Natuke sai õnneks puhata siis Grele järgi.
Karjamaal avastasime, et Hallel on nägi täitsa katki ja Kamiral ka laudja peal haavad. :S Brr mida veel nad endiga teha ei taha. Arvatavasti on parmude eest põgenedes kuiskil endale viga teinud. Jube.

Kadrill üldpilidina suhteliselt jubedad. 2x sõitsime läbi ja siis korra harjutasime lõppu. Mingi väga vajuv ja veniv tundus ja siis jälle kiire ja arghhh... ei osanud hakkama saada.
Hobune ise ülimalt mõnus. Gre sammule suudan ka nüüd enam-vähem pihta saada. Ei ole enam selline hullumeelne põntsuv jahukott täisistakus seljas. Mulle nii tohutult meeldib väikesed kurve teha temaga. Lõpus suht keerab "üle kanna" viimasel väikesel kurivl. Mai või kui mõnus...ja koondada on ka superlux! Lihtsalt fantastiline mära! Alguss oli natuke pikka ratse, siis kippus üle ratsme jooksma natukene. Eest toetamine on hetkel veel rakse. Nagu oleks ja siis angu ei oleks ka ja ma tunnen ennast antukene pinges ikka veel. Muidu tegiem lõppu galoppi mõlemast jalast ja väga kenasti tuli. Paremale alguses tuli üle ratsme korra, aga ei hoidnud tagant piisavalt aktiivsena teda ise. Ei mõnus elukas. Pärast tegime Buddha kava tantsu...ma parema meelega istuks. Aga kuradi äge oli (Y)
Kaliifi patsutasin niisama. Istub sees, sest on teiste vastu liiga ülbe väljas nagu kuulsin. Mnjah...Muidu oli suht sõbralik ja nunnu. Varsti siis saab temast ruun!

Homme siis kella üheks trenni. Vast Pähkliga ma arvan...oma närvirakke hävitama. Ma ei tea mida teha temaga tegelikult eriti. Mõtlen, et teeks ilma üleminekuteta. Lasen pikalt traavi joosta. Ei kujuta ette kas aitab aga noh jah. Kadrill on õhtul siis alles =)

Päikest =)

No comments:

Post a Comment