Pages

Wednesday, July 21, 2010

Kadrill ja noored :)

Nädalavahetuse saime puhata. Mõnus.

Esmaspäeval siis kella kaheksast kadrillitama. Ave haige. Hobune toimis. Mõnus. Kadrill ise antukene logisev. Meie rea rivid ei kipu nii rivide moodi olema kahjuks. Aga proovime, proovime. Tegin natuke galoppi lõppu. Ikka mõnus. Aga rohkem pean hobust kehaga mõjutama. Eest on asi pigem toetamises. Liiga tugeva kontakti korral hakkab just galopis vastu. Väga hea treening mulle.

Pärast tantsisime veel natukene ja siis kahesed täkud tagasi soopeale, sest palavuse tõttu ei saa väga ruunata.
Saime tallist välja. Tulin Kaliifiga esimesena ja siis hakkas mingi hullem möll ja hullumaja. Erk paljastas oma sisemise saatana. Ja asja tipuks lajatas Kaliif mulle kapjadega suht-koht pähe. Haiget ei saanud. Teistel kõrvalt oli tunduvalt suurem šokk. Talli ja kaska pähe. Teised jätkasid oma tantsu.
Kõik neli paltsil kordele. Kaliif ikka põrutas alguses päris parajalt seal ka. Mingi hetk hakaks väsima ja siis jooksis täieasti aksepteeritavalt. Ringa tuli aitas stekiga. Ise on raske hoida teda ja samal ajal pidevalt edasi ajada, sest seda ta parajasti teha ei soovi.
Läksime uuele katsele ja saime kõik neli täiesti korralikutl viidud. Erk tegi paar katset Kertul seal. Ei tulnud välja. Kontrollisime aia ka üle. Kahest kohast oli katki - sai parandatud.


Magasime öösel lakas ja hommikul kell 8 kadrilli. Ave ikka haige. Minu arvates tuli paremini kui eelmine kord. Täitsa hea. Ei ole midagi öelda. Täisistaks väsitab ära.

Soomalsed käisid hobuseid vaatamas. Helina sõits kõik kolm ette ja oli täitsa laip pärast :)
Kolmapäeva saame puhata :)

1 comment: