Pages

Thursday, July 29, 2010

Kaks päeva veel...

Oleme ikka harjutanud. Kleidikava hakkab juba looma. Paar viimast korda olen Grenadaga suhted päris korda saandu. Seisame ja oleme päri ilusad aeg-ajalt. Tegin nüüd paar korda ilma kleidita...ei tea, kas asi selles või mitte.

Kadrill on nii ja naa. Üksikuna ennast vaadates pole minul nagu probleeme. Jõuan järgi jne. Tervikuna vajame siiski tööd. Aga üldpilt ei ole sugugi nii paha :)
Tuulikuga on probleeme ja paar möödasõiduga, aga elame näeme, mis laupäeval saama hakkab.

Pähkliga käisin korra sõitsmas vahepeal. Päris hea peab tunnistama. Ta vähemalt liikus ja oli suhteliselt aktiivne. Hea meel on, et need täiseti suvalise koha peal seisma jäämised on ära jäänud. Samas annab väga hästi märku, kui kehaga ette vajun. Kohe on traavilt sammul. Ennast peab tema seljas päris palju jälgima. Muidu sain isegi paar päris korralikult kiiret traavisammu kätte poisi käest isegi sadula all.

Eikega jalutqasin väljas. Ponilane on kuskil ära lõhkunud ennast (jala). Pisike ja õel. Tahtis koguaeg murupeale sööma joosta. Aga täiseti arusaadav. Ei viitsi ju sees passida :)

Varsamärad ja nende pisikesed ja mõnes aastased said ussirohud ära. Enamus käitus suhteliselt viisakalt. Vanematel eestlastel oli küll siiski oma arvamus asjast, aga kõik said oma rohud kätte.


Ja valmistume siis laupäevaks. Reedel on suur koristamine ja peaproov. Hoidke meile kõigile päialt siis ja näeme laupäeval (Y)

Liis

No comments:

Post a Comment