Pages

Tuesday, July 13, 2010

Liikumissoov tuli tagasi.

Hommikul läksin ikka rattaga talli. Päris palavus oli.
Tallis istus ainutl Alina ja kuumenes üle. Tesied olid kuskil Amme juures ujumas. Jooksin päevitustega ringi, sest muidu ei saanud elada.

Kella üheks Pähkliga trenni. Karjamaalt esimese hooga ei tahtnud ära tulla. Mõnus puude vari ja oli ennast teiste hobuste vahele pressinud. Aga saime hakkama ja tallis oli tunduvalt jahedam ja putukavabam tsoon.

Ilma sadulata. Sellise palavusega ei panegi vist trenni sadulat. Eks ma natukene seedisin ja mõtlesin seda asja. Tundus kahtlane.
Selga saime ilusasti. Vahtis küll seda kasti ja mind seal otsas, aga viisakas vanamees.
Eilset mõtet teha -ilma suuremate üleminekuteta- võtsin tõsiselt ikka. Hobune all mõnus liikuv. Proovis kohe algues traavi teha ise, mis oli ülimalt üllatava. Tegelikult oli ta nii üllatav, et liikus väga vabalt ja nromaalselt traavis edasi. Natukene kange oli, sest pole harjnud sellega, et seljas pikalt täisistak. Olen küll paar korda ikka harjutanud teda sellega juba.
Juhtus, et mõned korrad siiski vajsu sammule ja nendest paaril korral läks stekki vaja tagasi traavile tõstmiseks, aga edusammud olid kolossaalsed. Peaasend sammus hakkab madalamaks minema. Muutub seljast ka kergemaks. Aga jah...täisistakus istuda oli päris keeruline =)

Õhtune kadrill selline keskmine. Hobune oli küll suurema osa ajast fantastiline. Endal oli raske. Pea hakkas palavusest ringi käima, täisistakus istuda raske, kergendada enam ei oska :D
Tuuliku ajal ei jõudnud tema seista lõpuks. Üritas ennast kergitada eest krra ei tulnud välja. Keha natukene vertikaalist tahapoole ja talle elu raskemaks. Tegelikult siiski tubli. 2x sõitsime läbi. Pärast tegin natukene üksikuid harjutusi. Kiiremas - pikemas traavis jube istuda seljas tal. Ei tea, mis sellega saab.


Järgmien ahrjutamine neljapäeva hommikul kell 8.

2 comments:

  1. Leppisite selle harjutamise aja ikka teisiti? Ma nagu just kuulsin, et oli plaan teha neljapäeva õhtul ja reede varahommikul.

    ReplyDelete
  2. Jap tean. Ave ei saa hommikul. Aga jh ma ei tea kas saan oma plaane veel mutua nii et jah.

    ReplyDelete