Pages

Friday, October 29, 2010

Kui kaosest saab veel suurem kaos :D

Aga Laava ei jooksundki täna mind nähes mööda karjamaad minema. Good sign?
Mulle meeldis, et saime täna oma vasaku poole päris korralikult tööle. Mingi paine ilmus ja oli täitsa kena. Muidugi pisikesed probleemid esinesid aga see selleks. Ja tegin mõlemast jalast hästi palju tõsteid galopile. Tulid kenasti välja ja saime oma nipi kätte. Ja siis viilin natukene ja täitsa aktiivse töötraavi asemel teeme me homme sellist natukene vähem aktiivsemat asja. Asi on lihtsalt selles, et siis suudan ise korrektselt istuda ja hobune püsib lõdvestatud ja kerges kontaktis. Töötraavis läheb ta aeg-ajalt stabiilsusest välja.
Ja no TORTI SAAB! Hüppasime. Kui varem oli hobune hea, siis täna lausa fantastiline. Meeletu püss. Selline hüpe oli täna, et mine või hulluks. Põhimõtteliselt oli lattaed ja siis kohe vasakpöööre, olenevalt sellest kui kokku ma sain siis kas 2-3 fuleedja hüpe. Aga esimese korraga avastas hobune, et see teine rist on jube. Laava jaoks on risti kõrgus võrdne selle servadega. Ja põrutas meeletu kaugelt, kõrgelt ja võimsalt. Ma tegin lennukit, maandusin mingi suure ime läbi selga. Aga kõhuli ja tüdruk jooksis rahuliku galopiga aiasuunas edasi. Enne aeda jäi seisma ja mina tõstsin jala üle. Ei suutnud hoida ennast enam. Maandusin 10cm suurest lombist mööda. Vedamine. Tulime uuesti. Natukene arvestasin samme ümber ja siis oli täitsa hea. Siis vastupidi, et rist enne ja kohe lattaed järgi. No hobune on hea reaktsiooniga. Edasi teine lattaed ja okser (100 ja 105). Super oli! Laava pole lihtsalt üli ammu nii võimaslt hüpanud nagu täna. Viimane kord kui steki ära panin küll mõtles, et läheb okserist mööda ja oli juba peaaegu minemas ja siis viimasel hetkel sai aru, et ei ikka peab mind kuulama. Meeletu pingutusega lendas üle. Tõmbas küll alla, aga kuna ta oli sellel hetkel ikka super aus ja ületas ennast väga palju siis lõpetasime sellega ära trenni.

Ja autojuhiotsingud olid täielik kaos. Ja sellest sai veel suurem kaos ja siis paps virutab homme oma ülemuse auto ära xD Way to GO DADDY!

No comments:

Post a Comment