Pages

Tuesday, March 3, 2009

1. märts

Hobune alguses ikka pinges. Ei oska enam midagi teha :( Aga mingil hetkel läheb üle ja siis on juba suht hea sõita. Võtsime rõhu üleminekutele. Just traavilt sammule, kuna sellega on natuke probleeme hakanud tekkima. Alguses ei tahtnud põlvede peale isegi kiirust vähendada, tuli ikka natuke tugevamalt ratsmega märku anda. Umbes neljandal korral läks juba paremaks. Lõpuks saime ka ainult põlvede ja istaku muutusega hakkama. Siis tegin vahepeal lihtsalt täisistakut, et ta ei harjuks kohe selle peale sammu võtma. Polnud mingeid probleeme ja kui siis tahtsin tagasi sammule tuua tuli ilusasti tagasi. Voldid olid ilusad ümmargused aga neid ei teinud väga palju. Paar kaheksat üritasime teha. Kuidagi imelikud olid ja natuke lopergused. Kunagi tuleb nendega ka vaeva hakata nägema. Aga kollid olid ikka igal pool :) Seekord tegeles hobune ikka minuga, mitte kollidega, kuigi silmanurgast sai neid piilutud. Platsi ülemises servas ronis õlaga sisse aga seal oli üks suur kuri lint, mis liikus ja hammustas. Kui maas jalutasime käisime kõik kollikohad läbi ja kuigi alguses ei tahtnud kohe otse minna peale siis lõpuks leppis nende nuustamisega kah.
Aga suur, suur edu on see, et me saime valget esimest korra (15 sek) üleval hoitud Ringaga. Vehkis küll aga vähemalt oli natuke aega üleval. Sai kohe kiita ja maiust. Üli tubli. Paar korda kergitas veel aga mitte enam kauemaks.

4 comments:

  1. Ma viimasest lõigust ei saanud üldse aru. :D

    ReplyDelete
  2. krt te arenete nagu sitaks kiiresti:D

    ReplyDelete
  3. Balge esimene JALG:D:D
    Kuule me araneme turboga juba...ma kardan, et mind tuleks maapeaele tagasi tuua:D Ja hobust ka juba vaikselt.

    ReplyDelete
  4. Viimase lõigu kohta see, et valge esimene on jalg:D Vaata ta ei anna mulle esimesi jalgu ja siis ma nimetan neid must ja valge esimene:D

    ReplyDelete