Pages

Monday, March 23, 2009

Sweety :*

Laupäeval sai poiss puhata :)
Pühapäeval siis tegime taaskord natuke aktiivsemat trenni :)
Alguses niitis üks kuri lint meil jalad alt ära ja siis oli paanika-paanika (hobusel hullem kui minul). Lõpuks harjusime selle lindikesega ära aga kahtlustavalt vahtisime küll. Siis hakkas Rauno kelgutama vähe vales suunas. Meie ees jooksis igal ringil mingi hobune natuke kahtalselt ja Artemis poiss pani kohe rõõmsalt kepseldes järgi. Selle peale käsutati Rauno teisele poole, et saaksime normaalste trenni ka teha.
minu säär loksus alguses kohutavalt ikka :( Hobune ka "vedel" all. Võtsin ennast siuurte pingutustega kätte ja sai asja sellest. Slaalom, voldid, peatused ja kavalett väga head. Lasi ennast salaalomis ilusasti säärtega juhtida ja akavaletiga polnud mingeid probleeme. Traavis pikendamist harjutada väga ei saanud. Arvas kohe, et oh nüüd saab galoppi ja hakkas sammude pikendamise asemel hoopis kiirendama. Kahju. Oleks tahtnud harjutada. Pikendused on mul siiani väga nõrgad veel. Selle asemele koondasime rohkem. See tuleb ikka välja ka :)
Galoppi tõstsime aga no see aiaauk on ülimalt ahvatlev asi. Sinna sai siis ka korra sisse põigatud. teist korda enam ei laskunud kuigi tundsin kuidas hobune tahtis. keha ja käed olid seekord isegi normaalsed (nii mulle öeldi :D) ja hobune liikus mõnusalt ja kergelt. Ühesõnaga rahul. Siis tegime pikalt sammu pea käes. Tundus vahel, et tahab loom nagu ratsme taha minna aga Ringa ütles, et ei taha midagi väga ilusasti liikus.
Viimases traavis proovisime siis ka rohkem käes sõita. Tagakeha töötas isegi mingil määral kaasa (on paremini liikunud) aga hobune oli väsinud.

Hiljem võtsin sees jalgu. Ja sain poisi peale üliamlt solvuda. Tagumise jalaga oleks peaaegu vastu vahtimist saanud ja ta LÕI meelega :S Käsi on siiamaani valus. Vedas, et veel ainult nii läks. See on halb. kohe väga, väga halb. Tuleb ennast kätte võtta selles suhtes ja tegelema hakata kohe pikemalt. Esimestega läheb aina paremaks. Nüüd saab juba mingeid lühikesi perioode jalgu käes hoida ja aina pikemalt.
Trikitasmi harjutasime kaa :) Panen pildi ka. Teisipäevast küll ja suht halva kvaliteediga aga teiste pilte pole veel saanud. Pamela tegi siis :)


2 comments:

  1. mul on üks pilt, tegin sellest töötluse võinoh panin teise tausta sest tead ju küll :P mul arvutis olemas muidu :D

    ReplyDelete
  2. Siis ma kunagi rotin sult selle pildi ära kah :)

    ReplyDelete