Pages

Saturday, March 21, 2009

Perfect !!!

Artemis suutis täna (reedel) väga positiivselt üllatada mind.
Trenni alguses ootasin küll, et pean jälle oma sirgete tööga peale hakkama aga polnud probleemi. Vette ei tahtnud rajal astuda aga kui ikka säärega suunasin siis läks. Ja esimest korda saime siis terve ringi korralikult rajal sõidetud ilma probleemide ja vingeradmiseta ning hobune väga tubli trenni lõpuni (Y).
Harjutasime igasugu pöörded ja volte ja kaheksaid ja slaalomit. Eriti rahul slaalomiga kus säärtega sai hobust väga hästi juhtida ja sellega, et pööretel on paine ikka super ilus.
Tempomuutusi tegime ka siis, et vahepeal igav ei hakkaks. Tuli väga ilusasti tagasi põlvede peale ja liikus edasi mõnusalt. Taaskord pikalt täisistakut ja ratsmesse sõitmist. Alguses tõmbas korra krampi ja siis kohe kergendasin ja proovisin umebs poole ringi pealt uuesti siis läks juba ilusasti, vabalt.
Poiss tegi siis esimesed tõsted ka galopile. Varem olime ikka nagu jooksnud ja kiirustanud traavilt sinna aga seekord lasi ennast ilusasti kokku võtta ja tegi ainult üks kaks kiirustavat sammu ja siis tõusis, seljas ka oli tunda, et kohe poole paerm. Liikus ka sujuvamalt ja läksin siis suure ringi peale, mitte ei keeranud poole platsi pealt ära nagu tavaliselt. Hetkeks tekkis Artemisel vabaduse tunne ja siis sihtis platsilt välja karjamaale (aiaaugu kaudu) aga saime kohe seisma ja ilusasti platsile tagasi. Suhteliselt pikalt tegime mõlemast jalast.
Ülimalt rahul ja õnnelik.

No comments:

Post a Comment