Pages

Saturday, March 21, 2009

Nothing special

Tegime neljapäeval ühe suhteliselt rahuliku trenni, mis koosnes vaid vähestest harjutustest.
Tegelikult harjutasime algusest peale sirgetel sõitmist. Probleemiks ikka see õlaga sisse trügimine. Tahaks, et oleks vähe rahvast ja saaks seda asja rohkem harjutada. Trenni lõpuks toimis hobune juba hästi, kuigi jah ikka oli veel probleeme väheke.
Traavis venitasime samme pikemaks. Ja siis hakkaski ülaga sisse trügima. Lõpetasin pikendamised ära ja hakkasime sääre eest astumist harjutama taaskord. Vasakule ilus aga paremale ei tööta kaasa minuga. Harjutasime voltide sõitmist ja siis läksime üle kaheksatele ja uuesti sirgetele. Ühe sirge poole saime enam vähem korda ja otseks, teisega on veel natuke tööd.
Õhtul tegelesin jalgade ja trkitiamisega.
Tagumisi jalgu andis seekord korralikult aga pikalt ei hakanud võtma, et teda mitte traumeerida. Pöörasin erilise rõhu esimesel mustale (vasakule siis). Sellega liiga vähe veel tööd tehtud. Alguses tegime valgega ära ja siis hakkasime teisega harjutama. Korraks annab nüüd ilusasti (laseb hobida üleval) aga satub paanikasse kohe kui natuke kauemaks tahan jalga maast lahti hoida. Eks me siis harjuta iga päev aina rohkem.
Kummardamist tegime :) Väga super. Kunagi satub Helina pilt ka ehk siia siis :)
Ühesõnaga suht ok oli :)

No comments:

Post a Comment