Pages

Sunday, March 29, 2009

The weather was ... :(

Talli jõudes sadas vihma ja kui umbes pool tundi hiljem uksest välja vaatasin siis sadas lund...jama ühesõnaga. Plats oli sõitmiseks libe ja tegime trenni karjamaal.
Mõtlesin natuke ja läksin siis ilma sadulata.
Esimese sammu ajal oli Artemisel igas eri suunas vahtimist. Küll oli vaja talli jäänud kaaslasi karjuda ja siis jälle ninaga lumes tuuseldada. Aga alates traavist ja kuni lõpuni oli hobune ikka ülimalt tubli ja püüdlik. Üritas kõigest väest minuga kaasa töötada. Lõpus ainult hakkas vehika natuke.
Sadulata oli ta ikka väga mugav. Gravitatsiooni jõud ei toiminud peaaegu üldse :) Õhe korra kui hobune ehmatas siis natuke proovis midagi teha aga sain tasakaali kätte suht ruttu.
Sõitis terve trenni pead ratsmesse ja tagakeha töötas ilusasti kaasa ja tegi selliseid nunnusid kõrgeid samme :) Painded pääretel ja voltidel olid jälle väga mõnusad. Ei tea, kas tal oli reedel paha päev aga täna ei üritanud kordagi mingeid lollusi ega loivama hakata. Sadulata saime isegi pikendused kätte tema käest :)

Õhtupoole jälle jalgade võtmist. Tagumised sain täna ilusasti kätte ilma, et oleks ähvardanud lõpetada kabjajäljega otsaees. Esimestega üritasin alguse üksi aga siis tuli Mellu appi ja saime juba pikemalt hoitud. Läksin tagasi nööri juurde, kuna siis on kergem jalga üleval hoida ja Mellu natuke aitas käega jala juurest. Täitsa tubli poiss. Ehk ikka hakkab midagi looma temast :)

2 comments:

  1. vägaväga tublid olete , tglt. ma tahaks sulle midagi rääkida , et äkki ilmud 1 aprill msni ? :D ok tänks :)

    ReplyDelete
  2. Täname :) Noo eks ma üritan aga esimene on suht jura kuupäev (igas mõttes :D) See tähendab, et ma pole äkki enne kella üheksat kodus :)

    ReplyDelete