Pages

Friday, March 27, 2009

What can go wrong WILL go wrong - Murphy's law

Poiss oli täna pahas tujus.
Terve trenn möödud suhteliselt tujutult ja punnides. Kui mina tahtsin minna vasakule rajus Artemis oma rada paremale ja vastupidi. Peatuste ajal olid jalad kõik eri ilmakaartes laiali. Oh...raske oli.
Positiivset? Saime poisi ise pead kandma ilusasti ja tagakeha tööle ja kui ära jalutasime saime säärte peale väga ilusasti keeratud kah lõpuks.
Veel positiivsemat? Ehks saame juuniks natuke kahekesi tööd teha kuskil lõuna (või oli kagu?) poolel Eestis. Rääkisin Jüriga natuke sellel teemal ja ta peab mõtlema (mida ta teeb viimasel ajal palju).
Aga muidu oli hobune trennis tuim ja liikutused olid väga "kanged". Ühesõnaga sõitis oma rada ja mõtles oma mõtteid. Esimese sammu-traavi ei töötanud üldse peaaegu kaasa minuga. Vahtis oma tühja pilguga ringi. Siis saime eluavaimu ka välja juba. Voldid ümmargused ja normaalsed aga no oleme palju-palju ilusamaid teinud. Kavaletitl kaks esimest korda head ja siis kolistas edasi viimase jalaga kõik järgnevad korrad. Peatustest me ei räägi (mainisin juba, mis oli nendega). Viimase traavi ajal hakkas juba isegi looma aga ma olin suht käega löömas juba ja ega väga pikalt ei saanudki liikuda nö. "korrastatud" liigutustega. Korra niitis üks kuri ja liigutav lint meil jalad ka alt.
Galoppi ei teinud. Oleksikme arvatavasti mõlemad külili maas lõpetanud kui proovinud oleksime.
Hiljem tegelesin jalgadega. tagumistega lööb ja esimestega tõmbleb ikka ringi kui natuke kauemaks üritad võtta. Ühesõnaga kõik oli suhteliselt põõsas :(

1 comment:

  1. Sa pead mulle Jüriga rääkimise poolest rääkima !

    ReplyDelete