Pages

Sunday, September 26, 2010

Külitsel 25.09

Esimesed välivõistlused Laaval ja Adelantel.

Plika läks üllatavalt kenasti treilerisse. Ilma suure kisa ja jamamiseta. Adelantel oli natukene rohkem arvamust selles suhtes.
Kohale jõudes mõlemad märjad.
Gretlin esimene startja (60-70). Jõudsime suhteliselt hilja, seega kiire soojendus, paar hüpet ja juba stardis. Laava avastas, et platsi kõrval seisab tema suurim foobia - koer! Gretlinil parajalt pusimist. Unustas parkuuri, hüppas vale takistus. Pole hullu. Järgmien kord paremini!
Adelante tegi kena puhta sõidu! Tubli!

Plika sa vahepeal boksi, sest jõle palju oli ootamsit.
Laavaga esimene startja siis (80-90). Soojendusel oli väga viis. Liikus, toimis, tegi! Hüpped kenad.
Platsile minnes oli ilmunud uus koer. For my own sake palusin neil korraks sisse minna. Seni kuni Laavaga parkuur läbi.
Aga seda serva põdes meeletult. Jõllitas ja trallitas. Üldiselt kuulas kenasti. Esimesest saime üle ja siis tuli järgmine selles jubedas servas. Vahtis meeletult palju, aga saime üle. Edasi oli enam vähem. Ise suhteliselt lahti seal seljas :(
Aga seitsmes tuli meil jubeda serav poolt pöördega. Pidurid peale ja seisab! Ja seda ikka tunduvalt enne pööret juba. Saime salt liikuma ja takistusest kenasti üle (ei tulnud tõrget, kuna olime suhteliselt kaugel veel järgmisest hüppest). Kaheksas oli okser rahvapoolsets küljest. Palusin enne starti, et Mellu mulle pärast seitsmendat PAREMALE! karjuks, sest iga kord kui parkuuri kordasin tahtsin vasakule keerata. Karjus Ringa ja see oli väga õige tegu! Aga muidu sammud oli väga mäda. Kui ta eelmistel tuli alt väga mõnusalt välja, siis seekord jäi see asi pool sammu liiga alla meil ja tõmbas tagumistega alla. Täpselt enne suutsin veel mõelda, et oi kurat siit ta nüüd küll minuga puhtalt ei tule. Viimased kaks täitsa ilusad ja tuli 4 kp.
Üllatavlat rahul olen tegelikult. Gretlini sõitu vaadates ma mõtlesin, et hea kui esimesed kolm hüpatud saame, aga võtsime mõlemad ennast siiski kokku.
Adelantel puhas sõit ja kuues auhinnaline koht! Katrinil tulbi töö tehtud!
Lante on väga Arti moodi. Soojendusel ja mujal jõllitab ja teeb omaloomingut. Parkuuris aga keskendub 120% ratsanikule.

Treilerisse panek ei sujunud seekord just väga kergelt. Laava läks ikka tipa-tapa kenasti sisse, aga Adelante avaldas päris pikalt oma arvamust asjast. Kuskilt teda puttuda ei tohi, pirtsakas preili annab siis jalaga. Ja kui ei saa sellega, hakkab eest kergitama. Lõpuks me ta sinna peale saime siiski.


*Eelviimane*

*Pööre pärast teist, seljataga meie jube, jube serv :)*

*Soojendus*

No comments:

Post a Comment