Pages

Sunday, September 19, 2010

Vihmas ja tuules...

...sõna otseses mõttes :)

Akra ja Valessa kolisid ka Artemisele ja teistele seltsi Soomemaale. Nüüd siis 8 "Somelari" Päivi juures (Artemis, Anka, Pilk, Iiris, Igle, Akra, Valessa ja Larelli, kes on juba vana kala seal).
Artemisel läheb hästi :) Ringa luges Päivi kirja ette. Poiss on fantast tubli mees! Ega nii peabki!

Saime Helinaga koos Pamiga talli. Vedamine missugune.

Ruttu plikle järgi ja talli kuivama. Või mis see nüüd nii ruttu oligi...riideid vahetasin sada aastat juba :)
Vihm otsustas trenni ajaks ikka päris korralikult ennast taevast alla kukutada. Üle pika aja ei olnud kaskat (ai, ai!) vaid nokamüts ja kapuuts. Nagu sissepakitud lammas :) Kristel tõmbas endale kaskapeale kilekoti xD Ma oleks naeruga Laava seljast alla käinud (kantpea tulnukas!).
Tänu ilmale ootasin väga masnedavat, lahjat ja kaklusterohket trenni. Mida ma aga ei saanud.

Plika käitus väga viisakalt, kuigi arvestades olusid oleks ju võinud natukene oma arvamust avaldada. Jooksis kenasti. Ainult taguots kippus ühes nurgas vajuma, sest tahtis vihma eest ära keerata esimest otsa. Kuna seda kontrollisin aga mina, siis proovis taguotsaga külglibisemist teha ja sedamoodi ennast ka eest keerata. Mujal olid kõik voldid väga kenasti läbi keha painutatud ja hobune töötas aktiivselt kaasa igast otsast.
Mingisugust erilist rullimist ei tähendanud v.a need paar korda kui tugev tuul mõlemale otse näkku puhus. Siis keris plika ennast küll korraks päris krussi.
Mis mulle endale tohutult meeldis oli tempo säilivus. Nagu kiirusehoidjaga. Hobune püsis väga meeldivalt ühtlases rütmis ja tekki selline mõnus transitunne (tik-tak-tik-tak).
Galopis töötasime taguotsa keha alla, ja peab ütlema, et nagu arvata oli tuli see samuti väga kenasti välja. Tõstis eest ennast kenasti kõrgemaks ja püsis korrektselt antud tempos. Tekkis lausa selline tunne, et isegi minusugusel kohmerdisel annaks selle loomaga skeemi sõita päris korralikult :)

Jalutasime tallis see maha, sest väljas oli päris parajalt märg. Hobune jäi sisse.
Kaitsmeid küürisin külma vee alla. Kui homme sama hull ilm siis vast ei lähe hüppama. Las ta reedeni seisab. Kui ilm parem siis paar kõksu teeme ikka. Rääkisin katriniga ka ära ja hakkab laupäeval 8 ajal Põltsamaalt sõitma. Võtab Laava peale ja sealt edasi juba Hobunurmele :)
Äkki ma polegi Mellu nägu veel ära unustanud xD

Vaatasin Baileyd täna ja mõtlesin, et olid ajad...jah...kurat, tahaks, et oleks veel!

2 comments:

  1. olid ajad olid majad, ...
    tead sinu pilti siin blogeris vaatan ja mõtlen, et kas ma olen teda kunagi kohanud... ei tea, ei tea XD

    ReplyDelete
  2. Tssst!
    Seda asja annab parandada :)
    Ma kohtan su vanaema ka tihedamini kui sind ennast xD

    ReplyDelete