Pages

Saturday, September 11, 2010

Teretuloemast ruunade maailma!

Gretlin sõitis Plikaga. Tema ei olnud rahul. Ei oska kommenteerida. Ei jälginud ratsastuse poolt. Hüpped olid küll täitsa võimsad. Lõpp vinge kuidas see loom põrkab!

Ise lonkisin Paleega ringi. Liiga, liiga palju hoidisn koos teda. Aga Palee on muutundu. Selline palju kergem ja keeratavam ja ratsanikule mõnusam. Ei ole seda esiotsal tippimist nii tihit enam (Y). Aga järgmine kord sellise valiku korral jääb vist siiski Grenada ;) Ise tunnen ennast paremini seal seljas ;)


Vahepealne sahmerdamine oli pikk. If sai puhtaks küüritud. Noh jah...ainukene täkkudest, kes sai puhtaks küüritud...ja ta oli ikkagi must. Pistis oma epa sülle ja nautis. Nii kahju oli müelda, et päev ei lõpe talle ju tegelikult hästi. Tagantjärele alles...

Erk oli esimene ja langes valele poole. Sättisime siis neid nööre. Aga ega ta väga langeda ei soovinud. Seisis ja jõllitas. Ja kohe kui Erk aru sai, et oplaa vabadus kargas püsti. Mis sest, et jaald ei kandnud. Savi! Ja rahulikult talli poole, neli iniemst kõikuvat poninässakat püsti hoidmas.

Belfast langes päris kergelt õigele poole ja pärast põõnas pikalt maas, kergitas oma pead ja leidis, et kui ta juba seal siis võiks süüa ka. Temal aega küll ja veel. Jalutasime ilusasti talli.

Kaliif sai suurema toosi...ja valele poole. Pole hullu saime hakkama. Oi kurask teda pidi ikka kinni hoidma...jama sellega. Ja kargas kohe püsti kui vabaks sai. Komberdas ringi ja otseloomulikult on verivärskel ruunapoisil vaja "narkouimas" galopis tallipoole joosta (suund oli ikka väga vale aeg-ajalt), sest parklas seisab Jüri suur jube punane auto, millest on sada korda mööda käidud. Tõi liblikad kõhtu.
"Kaine" peaga ta ju vaatab, kuhu jookseb jne, aga selles situatsioonis komberdas sinna, kuhu keharaskus parajasti tüüris ja millegipärast minu suunas. Rinx viis ta sealt ises sisse ja pani teki peale. Endal olid jaald ikka mega nõrgad.

Kalipso langes taaskord õigele poole, aga siputas ka päris palju. Tema ootas ka viisakalt pärast maas pikali, enne kui püsti ajas ennast. Ja samm ei olnudki nii väga kõikuv kui tallipoole liikus.


Homme tulev pikema kordepäev.

No comments:

Post a Comment