Pages

Friday, September 17, 2010

Somthing to fight for..

Oleme vist jõudnud hetke, kus igasugune sõimamine, näägutamine ja seljataga susserdamine hakkab vaikselt haijuma. Ehks saame Laavaga nüüd ilma nende probleemideta sõita :) Mitte, et see meid varem häirinud oleks :)

Täna sain natukene varem sõitma plikaga. Päris korralikult sai tehtud. Päris rahule suutsime jääda isegi.
Väikene linnuke laulis, et Ihastes tuleb kahevõistlus. Ja kokkusattumuste tõttu tassiti paltsilt takistusi ära (Margo rullib ära..jess!)
Seega suutisn leiutada mingi totaalselt greizy skeemi endale ja seda korra sõita ja arvestades seda, et hüppesadul ja pikk jalus on mega sitt variant oli asi päris korralik. Hobune aktiivne ja väga ergas märguannete suhtes.
Galopiga tegime natukene teistmoodi täna. Suhtelsielt trenni keskel tegin mõlemast jalast 1-2 ringi (koos 1 sirge kiirendusega) ja siis vahepeal traaviharjutusi.
Ja siis mõlemale poole igasuguste x korda y pöörete harjutustega galoppi. Tagant hakkas kenasti tööle ja seda oli eest väga kenasti tunda. Palju kergem oli hoida igatepidi ja painutada.
Jalutamise ajal kuivas kenasti ära. Lasin välja ja tõin Euroopa sisse :)

Homme Dallasega :)G. hüppa Laavaga.

2 comments:

  1. Have no idea, kas sa tead juba, aga Egolane on igastahes Ados tagasi! :) (laminiidist tervena)

    ReplyDelete
  2. Juba kuulsin ja suht kohe kui ta Soomest lahkus :) Hoidsin Egi, Vinnali ja Artemsie tegemistel seal ikka natukene silma peal :)
    Kui ta oktoobris veel Ados on, siis plaan siegi vaatama tulla kui aega saab ksukilt (Y)

    ReplyDelete